Skip to main content

algaja kava analüüs

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » algaja kava analüüs

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Lamades surumine 3 x 8 – 10

Lendamine hantlitega 3 x 10

Allasurumised plokil 3 x 8

Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega 3 x 8 -10

Kangi surumine kukla tagant istudes 3 x 8-10

Hantlitega lendamine küljele istudes 3x 8-10

Trapets 3 x 8

Istudes plokil tõmbed kukla taha 3 x 8

Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu 3 x 8

jõutõmme 3x 10-12

Kükk 3 x 8-10

säärtele trena?ööril 3 x 8-10

+ veel kõhtu, istessetõuse ja jalatõsteid.

olen juba teinud ka enamvähem 3 nädalat ja nüüd koostasin väikse kava

Kuidas tundub mu esimene kava?….kas on liig palju harjutusi äkki…..

peaks kaheks päevaks lõhkuma?

Eesmärgiks on ülakeha arendada olen 17 aastat vana varem tegelenud, kergejõustiku, korvpalli, jalgpalli, võrkpalli, jalgrattasõiduga.

seega jalad on suhteliselt hästi arenenud

Paistab ok olevat. Harjutuste järjekorda muuda, suuremad lihasgrupid enne (jalg, selg, rind, õlg), hiljem väiksemad (triitseps, biitseps, säär).

Ja veel üks asi… eks enamus meist ole eelnevalt mitmete spordialadega tegelenud, siiski ei ole mõtet jalgu väga tahaplaanile jätta. Hiljem oled hädas kuidas spagette jämedamaks saada.

Kui sa sõpradega väga palju juttu ei aja vahepeal, ehk et saad trenni umbes tunni ajaga tehtud siis las olla, kui aga väga pikaks läheb siis jaga jah kaheks.

valat
    Member

jaa….esimese kava kohta päris hea….

aga selline küsimus et bohemianrhapsody ütles, et muuda järjekorda, küsiks siis äkki veel keegi ütleb midagi, mina igaljuhul omal ajal tegin enamvähem samamoodi, et nagu loogilises järjekorras, siis veri liigub rohkem ühes piirkonnas…

mis teised arvavad?

joey
    Member

trapetsile, ploki tõmmetele kukla taha, kangi tõmmetele vastu kõhtu võiks mu meelest pisut kõrgemate kordustega teha. kükkidele ja säärtele võiks 15-20 kordust teha. ning jõutõmbele teeksin mina kordusi vahemikus 6-8… ma ei tea kuidas teistel on, aga kui mina teen sellele rohkem kordusi kui 8, siis hakkab tehnika kannatama ja lõpus on selline tunne, et ei tee lihast korralikult läbi. samas kui teha 6-8, siis saab lihas paremat intensiivsust ja paremini läbi tehtud.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.