spagaat
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » spagaat
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by
nomam.
-
AutorPostitused
-
mai 19, 2005 at 6:53 p.l. #4684
Anonüümne
Guestnii..kui nüüd olen otsustanud painutama hakata. Painutama jalgu, kuni spagaat käes. Kuidas saavutada kõige kiiremini eesmärk?
“> Kas kõigepealt lihased soojaks joosta ja siis painutama kukkuda või on ka seal omad nipid? Või on seal omad ohudki?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas iga päev painutada tohiks?
??:”> Vanust on 24- pidavat ka rolli mängima.mai 19, 2005 at 7:10 p.l. #54348Undionu
Memberega iga inimene ei saagi seda tehtud hoolimata harjutamise mahust. kindlasti loeb mingil määral ka vanus. ei maksa ennast üle pingutada, kui on olnud põlvetraumasid. ja üldse, on see spagaat siis nii oluline?
mai 19, 2005 at 7:15 p.l. #54349nomam
Member
“> küsimus selles, et milline spagaat,,,hakkspagaat, ehk Vandamme stiilis, kus vend toolide peal.Olen enesepiinamisega suht palju tegelenud, küsimus selles, palju sul puudu jäänud täisspagaadist.
Soendus tuleb kindlasti teha, kuid mitte lihaseid üleväsitada…
Meetod:
Lase ennast nii sügavale spagaati, kui hetkel suudad, siis võta käed ära ning lase tipake veel vajuda, kuniks ebameeldiv tunne tekib. Seejärel ole spagaadis umbes 1 minut,,,siis lõdvesta lihaseid ja 3-5 mintsa pärast korda uuesti sama tegevust.
Niimoodi võiks teha iga päev, sellise painutamise seeria pikkus võiks olla ca 4-5 korda,,,viimasel korral võib keegi sõber sind veel nö alla suruda,,,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on tõeline piin…ja nii olla 30 sekki.
??:”> selliste meetoditega sain ma endal spagaadi kätte, kuid seda peab suht tihti treenima,,,mai 20, 2005 at 7:22 e.l. #54372erxs11
MemberSpagaadi juures on nõme see, et kui kord käes ja lõpetad treenimise ära, siis on kiire ka kaduma.
Kunagi nägin ka vaeva selle nimel ja sain lõpuks spagaadi maha ka aga nüüd võin sellest ainult unistada.
mai 20, 2005 at 7:26 e.l. #54373kame
Moderatorkunagi karates sai tehtud! tegime mingi 5 korda trenni jooksul 5 korda nädalas ja kõik paindusid seal nagu nalja!
“>mai 20, 2005 at 7:53 e.l. #54376susim
Membermina tegin kord nii,et oli vihmane ilm ja libistasin end jarsult marjal murul spagaadina maha ja kais hea valu labi,kuid nyyd ei ole see probleemix isegi kylmalt maha saada:-)vaata pilte galeriist meelis susi!!!!kuid nyyd ikke treeningu paeval teen venitusi jalgadele igal korral seega 5x nadalas et hoida head tulemust.
mai 20, 2005 at 7:53 e.l. #54377Annika Pärtel
MemberEnne tuleks end korralikult soojaks saada.
Mina teen nii-varbseina ääres jalahood taha (8 ühega, 8 teisega, 4 ühega, 4 teisega, siis 2 ja 2 ning 1 ja 1) Siis sirge jalg varbseinale nii kõrgele kui ulatab ja astud seinale nii lähedale kui saad. Ja venid.
Siis ühe käega varbseinast kinni hoides jalahood ette (nii et keha kogu aeg sirge ja kand maas)
Pärast siis puusapainutaja venitus maas. Ühe jalaga ted etteaste, teine jalg sirgelt taga maas (jalavõlv vastu maad mitte jalg päkal!) Lõkkad keha sirgeks püsti ja vajud puusa peale. Kui on kasutada magalat pikka pinki, siis sellel on parem teha-tugijalg maas ja sirge jalg tervenisti pingil (ürita niimoodi venida, et katsud puusa vastu pinki suruda)
Kõige tähtsam ongi puusad hästi lahti ja soojaks saada. Seejärel katsu lahti venitada säärelihas ja reie tagakülg. Ja siis hakkad juba spagaati proovima.
Mina olen lasknud lihasel ikka päeva-paar taastuda, enne kui uuesti painutama hakkan. Kui alles alustad, siis võid natuke kauemgi vahet pidada. Valusa lihasega pole mõtet teha, ärritad vaid.
mai 20, 2005 at 10:33 e.l. #54386Anonüümne
GuestTänud kõigile, kes vastasid. Sellest on abi küll usun. Kui kellegil midagi omast kogemusest veel lisada, siis andke tuld…
“>mai 20, 2005 at 12:58 p.l. #54396VDO
MemberKumb see hakkspagaat on? Kas see, kus üks jalg ees ja teine taga või see, kus mõlemad jalad külje peal? Ja kuidas teist spagaati nimetatakse?
Keegi vene kickpoksi treener pidi oma õpilastele puusade peale jalgadega astuma, et ikka vastu maad ulatuks.
mai 20, 2005 at 1:18 p.l. #54405nomam
MemberVDO esitasid hea küsimuse,,,mõlemad jalad külje peal on hakkspagaat, vähemalt kunagi meie trennis kutsuti nii
??:”> aga selle teise nime jään võlguÄra räägi,,,on ka kunagi ammu niimoodi peale astutud, peale mida pidin treeneri ära sööma
“> enamasti on nii, et keegi õpilane sinu seljataga ja surub sind õlgadest alla -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.