Aeroobika festival
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Aeroobika festival
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 23 years, 9 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2002 at 11:45 e.l. #468
triin
MemberKuidas eilne Fit Girl’i finaalvõistlus teile peale läks? ´Minu arust igati lahe üritus oli.
Võistlejad olid kõik tublid ja lisaks Heljale oleks mõni teinegi neist esikohale pretendeerida.
Kahju ainult, et Enn oma lahedat Latino trenni andmas polnud.
aprill 15, 2002 at 11:51 e.l. #29048annika
MemberMinu meelest igati vinge üritus!! Ja suvelaager on ju veel tulemas…
aprill 15, 2002 at 11:55 e.l. #29049Maria
MemberOli küll väga mõnus üritus. Olin esimest korda ja väga vaimustunud! Need treeningtunnid läksid kui lennates!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Ja FitGirlid olid minu arvates kõik väärt parimat – fantastilised naised.
aprill 15, 2002 at 12:05 p.l. #29050junz
MemberTõepoolest tõeüoolest. Ma ei teadnudki et õrnem sugupool ka nii aktiivselt esineb….ärge saage valesti aru.
aprill 15, 2002 at 12:09 p.l. #29051triin
MemberSeekordsel festivalil märkasin ma ka üht tugevama soo esindajat.
aprill 15, 2002 at 2:05 p.l. #29052Anonüümne
GuestViimase peal üritus.Minu arvates olid kõik treenerid väga head. Ennu latinos oleks tahtnud ka seekord osaleda. Ja tõepoolest suvelaager on veel tulemas…ei jõua ära oodatagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2002 at 12:26 p.l. #29053Renita
MemberMinu arust oli 14. aprilli üritus superlahe! Nii palju sai kohe energiat ja uusi mõtteid ka. Tiina-Mai combo meeldis mulle kõige rohkem, olgugi et suure liikumisega sai teistele varba pealegi astutud…Aga ise viga ei saand. Nii et jätkake samas vaimus! Loodan, et suvelaager ka nii lahe tuleb.
aprill 22, 2002 at 3:43 p.l. #29054Anonüümne
GuestHei-hei, tugevama soo esindajaid festivalil oli küll rohkem kui üks. Võta kasvõi need, kes Polari kellasid esitlesid või treener Mika või päevajuht jne. Ja platsilgi oli neid rohkem kui üks:) Treenerid olid lahedad, eriti Kaisa ja Terje. A ma ei saa aru mis mõned treenerid pöörduvad treenijate poole stiilis et “nonii _tüdrukud_”. Ja samas väidetakse, et “nojah, kahju küll, et mehed ei taha tegeleda ja arvavad et see naiste tühipaljas keksutamine on”. Mis värk on? Ise ei julge keegi eraldi meeste trenni teha. Meie klubis loodi vastav tund ja see on isegi piisava arvu huvilisi leidnud. Vastava võimaluseta poleks ma isegi mõelnud sellisele võimalusele. Või mida naised arvavad meestega koos trenni tegemisest?
aprill 23, 2002 at 6:31 e.l. #29055Marko
MemberSegagruppides tekib ju väike probleem, nimelt shovinistlikud mehepojad riivavad oma tatise pilguga (loe: naiselike kehakumeruste pidev silmitsemine) kauneid Eesti neide.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellesse ei suhtuta just kõige paremini.
aprill 23, 2002 at 7:34 e.l. #29056Anonüümne
GuestMa arvan kah, et mehepojad saavad äkki kohe jalaga neiude trennist ilmselt.
aprill 23, 2002 at 7:35 e.l. #29057Anonüümne
GuestVai mis?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.