Skip to main content

huvitav

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Mers
    Member

Palju maksate Fat Burneri eest ja kust ostate?

leopold
    Member

Ja kus seda pärnus on… ? <_<“>

Mers
    Member

Ma arvan et jõusaalides

cosmical
    Member

Ise ostsin täna Tartust Jaama tänava Olerexi tanklast ja isendi hind on 23 EEK. Maitselt on väga jube <_<“> (st. pole minu maitse, mõnele vb. maisteb vägagi). See ka ainus koht Tartus kus seda praegu saada … sai ka käidud JUDIS OÜ-s, kus väidetavalt artikli järgi pidavat seda müüdama, kuid seal ei teatud sellisest asjast nagu Fat Burner midagi.

Mers
    Member

Mulle ka maitse üldse ei meeldinud. Aga noh, jõin ikkagi ära. Parem kui see aqua plus

Raivo Piiber
    Member

Ja kus seda pärnus on… ? :???:”>

Pärnus mine Liiwi kauplusesse Rüütli tänaval, maksab vist 19.50 ja pidevalt olemas. <_<“>

compu
    Member

kas see kraam mõjus ka?

R.Tamm
    Member

Seda, kuidas Fat Burner toimib, on suht vara küsida veel:tegemist ju uue tootega.

cosmical
    Member

ma ise ka alles 2 pudelit jõudnud ära juua aga loodan et kunagi tulevikus ikka mingeid tulemusi ka nägema hakkab <_<“>

jook muidu suht kallis minujaoks, et pidevalt juua

kuidas oleks teie arust kasulikum … kas juua mingi nädal aega järjest ja siis paus? või juua näiteks ülepäeviti või pikemate vahedega? (sest iga päev seda osta ei jõua)

leopold
    Member

Oleneb kuidas treenid, Enne trenni kõige kasulikum. <_<“>

freshman
    Member

Mina ise võtaks (ükskord ma selle joogi ikka kätte saan <_<“> ) nii, et enne trenni pool pudelit ja kõik. Järgmisel päeval sama. Nii jätkuks ühest pudelist kaheks päevaks.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.