Skip to main content

Kõht

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    VDO
    Member

Vaatasin internetis Jean-Pierre Fux’i pilte ja silma jäi selline http://www.posedown.de/specials/2000/2000-…fux_002-015.jpg

See kõht paistab päris suur olevat ja “üle püksiääre rippuvat” (Ma tean, et see pole rasv). Aga kas selliste treeningute juures kõhulihased nii toonusesse ei lähe, et hoiaks siseelundeid sees nii kinni, et kõht ikka “lame” oleks. Või kas seda “lamedat” kõhtu on üldse võimalik saada?

kas seda lamedat kõhtu on ikka üldse vaja? Colemanil pole ka sugugi lame.

Jah, korralikult kõhulihast kasvatades on endal kah ümbermõõt suurenenu;) A mis mul sellest, peaasi, et ilus vaadata ja endale meeldib.

a.p.
    Member

ilu on vaataja silmades…

jaan1
    Member

kui igast manti sisse sööd siis siseorganid ka kasvavad.

erxs11
    Member

Lameda kõhuga Ronnie oleks suht naljakas (nõme) !

iluspoiss
    Member

Väga hea, et keegi selle teema ülesse võttis. Olen ise ka ka sama küsimuse üle endamisi juurelnud.

Siiski arvan et kõht võiks olla võimalikult lame, mitte nagu Ronniel. Temal ongi kõht kõige nõrgem kehaosa ja siiski ebaproportsionaalselt suur. Tekibki küsimus miks? Ei usu et ta meelega oma kõhu selliseks on treenind, ehk on see paratamatu et tema massiga mehel on ka keskkoht üsna jäme. Samas Scharzneggeril oli samuti paras pirakas, kuid tema kõht oli suhtkoht lame, võrreldes ronnie omaga vähemalt. Aga kuidas siis vältida sellise “üle püksisääre rippuva” kõhu kujunemist? Kas tuleks kõhulihast üldse mitte treenida?

erxs11
    Member

Väga hea, et keegi selle teema ülesse võttis. Olen ise ka ka sama küsimuse üle endamisi juurelnud.

Siiski arvan et kõht võiks olla võimalikult lame, mitte nagu Ronniel. Temal ongi kõht kõige nõrgem kehaosa ja siiski ebaproportsionaalselt suur. Tekibki küsimus miks? Ei usu et ta meelega oma kõhu selliseks on treenind, ehk on see paratamatu et tema massiga mehel on ka keskkoht üsna jäme. Samas Scharzneggeril oli samuti paras pirakas, kuid tema kõht oli suhtkoht lame, võrreldes ronnie omaga vähemalt. Aga kuidas siis vältida sellise “üle püksisääre rippuva” kõhu kujunemist? Kas tuleks kõhulihast üldse mitte treenida?

60-70ndatel oligi kulturistide seas peenike keskosa moes. Ei olnud sel ajal ühtegi kulturisti massiivsete kõhulihastega. Nüüd tehakse massi ja seda tehakse kõikjale. Kõhulihased ei ole erandiks.

a mis ses massiivses kõhulihases siis niiväga halba on ma ei saa aru? Kui ei meeldi, ärge siis treenige neid selliseks..Minumeelest on täitsa kena igatahes. Lihas on lihas, ning kui ta just väga proportsioonist väljas ei ole, siis seda on ikka hea vaadata.

joey
    Member

trenniga nii või teisita kõht läheb natu ümaramaks. samas jõusaallased söövad palju ja siseoragnid ka tsipa kasvavad (magu). kuid proffid, ronny ja teised, on ju täiega süstla otsas, kogused aastatega on väga suureks läinud (scharzi ajal manustati poole väiksemaid koguseid). kuna kõik tahavad võita, siis süstitaksegi teistest rohkem, et järgmisel aastal teistest suurem olla. seega käibki seal võistlus kes suudab rohkem süstida, kes julgeb…tervise huvides jne. oleneb ka geenidest muidugi, aga kui juba võtta siis ikka maximumi. see on minu arvamus asjast.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.