Kofeiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kofeiin
- This topic has 61 replies, 34 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
bbmania.
-
AutorPostitused
-
mai 31, 2002 at 5:36 p.l. #4612
andrus
MemberMitu tassi v?ib juua kohvi,et Sind dopingukontrollis veel dopingupruukijaks ei tembeldata.
juuni 3, 2002 at 11:43 e.l. #29637andrus
MemberM?isused on ju erinevad.Aju poolkerade suurused on ju inimestel erinevad.Kriitiline piir on aga k?igile üks kindel suurus.Kuidas siis sellest selgitusest aru saada juua v?ib m?istusepiires.Mis m??tühikute süsteemi see kuulub ja kuidas seda siiski m??ta saab.
juuni 3, 2002 at 11:59 e.l. #29638david
MemberMinu arust läks see kriitiline piir ikka päris mitmekümnetesse tassidesse. Ehk oskab keegi täpsemini kommenteerida…
juuni 3, 2002 at 12:31 p.l. #29639Anonüümne
GuestSee asi muutub kahtlaseks juba 4-5 tassi kange kohvi korral.Pidage seda meeles mehed,kui te ei taha sattuda
dopinguküttide v?rku.
aprill 26, 2005 at 5:18 p.l. #52787mai 11, 2005 at 10:22 e.l. #53688erko87
MemberMis te arvate kas kofeiin toimib mingil määral nagu rasvapõletaja?
mai 11, 2005 at 11:16 e.l. #53691erxs11
MemberNüüd hakkas ennast ka huvitama ja surfasin natuke netis.
Tuleb välja, et kasutegureid on mitmeid, kui õigesti tarvitada – aitab rasvu põletada, parandab lühiajaliselt füüsilist jõudlust jne.
Nett on materjale täis, otsi natuke.
mai 11, 2005 at 11:40 e.l. #53692ROtter
MemberPeale heade omaduste on kofeiinil ka halbu omadusi.Ta on tugev mao ärritaja,tekitab kõrvetisi,kesknärvisüsteemis kutsub esile ülierutuvuse,viib organismist kaltsiumi välja,suurtes kogustes võib esile kutsuda mürgistusnähte,õhtul tekitab uinumisraskusi.Pealegi on kofeiin dopinguainete nimekirjas.
mai 11, 2005 at 2:05 p.l. #53695bohemianrhapsody
MemberIse enne trenni joon 0,5-1 L kohvi, päris hea poweri annab sisse. Trennile mõjub ilmselt hästi.
mai 11, 2005 at 2:57 p.l. #53698ROtter
Memberto:bohemianrhapsody
Siis sa peaksid hakkama lisa Ca tablette võtma,kuna kofeiin viib organismist kaltsiumi välja.Võib tekkida luude hõrenemine,küüned muutuvad hapraks,hambad hakkavad lagunema.
mai 11, 2005 at 5:58 p.l. #53710erxs11
MemberIse enne trenni joon 0,5-1 L kohvi, päris hea poweri annab sisse. Trennile mõjub ilmselt hästi.Higistama ei aja?
Ma ei saa enne trenni absoluutselt kohvi juua. Vastasel juhul olen 5 min läbimärg.
mai 11, 2005 at 7:25 p.l. #53726bohemianrhapsody
MemberÄra üle pinguta, mingit küünte hapraks muutumist mul pole. See, et ma ise teen nii, ei tähenda ,et teised peavad tegema. Söön piisavas koguses piimatooteid niiet kaltsiumiga ei tohiks probleeme olla, vähemalt siiamaani pole olnud.
Trennis higistan ma üldiselt niikuinii, ei kujutakski ette trenni kuivana?
mai 12, 2005 at 5:41 e.l. #53736erxs11
MemberÄra üle pinguta, mingit küünte hapraks muutumist mul pole. See, et ma ise teen nii, ei tähenda ,et teised peavad tegema. Söön piisavas koguses piimatooteid niiet kaltsiumiga ei tohiks probleeme olla, vähemalt siiamaani pole olnud.Trennis higistan ma üldiselt niikuinii, ei kujutakski ette trenni kuivana?
Ma higistan ka trennis niisamagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kohvi olen enne jonud, siis olen ikka konkreetselt läbimärg.
mai 12, 2005 at 6:18 e.l. #53737joey
Memberükskord võtsin hästi kange kohvi enne trenni, ikka korralikult. siis trenniajal kadus power nii ära, et pidin ära lõpetama. liiga palju kohvi korraga pole vist hea. nüüd võtan vähem ja tavaliselt võtan siis kohvi kui enne trenni ei ole kõige suurem power sees, ergutab üles päris hästi
mai 12, 2005 at 6:42 e.l. #53739bohemianrhapsody
MemberÄra üle pinguta, mingit küünte hapraks muutumist mul pole. See, et ma ise teen nii, ei tähenda ,et teised peavad tegema. Söön piisavas koguses piimatooteid niiet kaltsiumiga ei tohiks probleeme olla, vähemalt siiamaani pole olnud.Trennis higistan ma üldiselt niikuinii, ei kujutakski ette trenni kuivana?
Ma higistan ka trennis niisamagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kohvi olen enne jonud, siis olen ikka konkreetselt läbimärg.
Mul igatahes kohvijoomine higieritust ei mõjuta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.