Skip to main content

Uurimustöö, palun vaadake üle!

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Uurimustöö, palun vaadake üle!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    RixRaxPox
    Member

11-klass õpilase töö LINK

amilo
    Member

Läbi ei jõudnud lugeda, aga pilgu viskasin kiirelt peale, kohe jäi silma sellised asjad:

1. Reavahe peab olema 1,5(enamus akadeemilisi üllitisi näeb nii ette)

2. read sirgeks (justfy alt)

3. Kus on viited kasutatud allikatele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erxs11
    Member

Sry aga selliselt vormistatud tööd ma ei viitsi küll lugeda.

KONDIPUKETT
    Member

minul igastahes viitsimisega probleeme ei tekkinud-

vist on nigu kõik kirjas aga äkki võiks lisada ka kofeiini ja kreatiini koosmõjukohta veiza teksti-nimelt pidi mõõdukas kofeiini tarvitamine kreatiini kuuri ajal aitama kaasa vastupidavuse arendamisele-ja üldse kreatiin ju tõstab anaeroobset töövõimet-siin foorumis ju artikleid selle kohta…edu

ronny
    Member

sisu ei oska adekvaatselt kommenteerida, aga kas 3 lehte uurimustöö jaoks tiba vähe ei ole? Praegu annab see vaid kokkuvõtte mõõdu välja

katsu ikka natuke põhjalikumalt asjale läheneda.

Eden
    Member

Üldiselt vormistatakse uurimuste tulemused pea alati kindla protokolli järgi. Protokolli osad oleks järgmised:

-Sissejuhatus (uurimuse eesmärk, hüpotees(id), uurimuse kirjeldus)

-Meetod (kuidas uurimus läbi viidi, koht, aeg, katsealused, aparatuur, andmete kogumine ja töötlemine jne)

-Tulemused (kirjutada lahti, missugused tulemused saadi, andmed esitada võimalikult täpselt tabeli kujul)

-Arutelu (miks ma sain just niisugused tulemused, võrdlus teiste uurijate tulemustega, mida saaks paremini teha)

-Järeldused (millisele järeldusele jõuti)

Aga kuna tegelist on siiski 11. klassiga, siis ma ei usu, et nad nõuavad sellist vormistamist. Ma arvan siiski, et selle skeemi järgi on hea ja mugav vormistada sellist tööd.

Ja vormistamise koha pealt seda, et lugejale on mugavam ja ka nii on kombeks:

-1,5 reavahe

-12 punkti shrift

-tekst vasakult joondada (muide Justify`d ei soovitata, kuna nii näeb tekst küll ilus välja, aga on ebamugav lugeda)

-pealkirjad võiksid suurema shriftiga olla ja nummerdatud

-tiitellehele kirjuta kindlasti ka see, mis aines sa selle töö tegid ja juhendaja nimi, kooli nimi (need andmed kõik vormista lehe keskele, mitte jalusesse või päisesse)

-kasutatud kirjandus kindlasti märkida (eraldi lehele). Raamatu viide peab sisaldama: autori(te) nimed, väljaandmisaasta, pealkiri, väljaandmiskoht, kirjastuse nimi

Ajakirja puhul: autori(te) nimed, aasta, artikli pealkiri, ajakirja nimi, leheküljed

Töö sisu ma kommenteerida ei oska, kuna pole kreatiini kasutamisega väga kursis. Loodetavasti said mõne näpunäite töö vormistamisest.

Edu sulle!

p2rt
    Member

vaatasin ka üle enamvähem, tsitraadist ja monohüdraadist kirjutasid ikka eraldi, samuti kohvi, tee, alkoholi mõju. samuti kuidas kuuri viia efektiivsemalt läbi, üldiselt liiga pealiskaudne, rohkem võiksid huvitavamaks asja teha.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.