Skip to main content

Fat Burner 3000?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Fat Burner 3000?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    KaupzK
    Member

Tahtsin küsida, et kuidas seda jooki jooma peaks. Selles suhtes, et kas panen mingi tund ennam aeroobset pudeli sisse ja mõikab. Või peaks mingite kuuride kaupa tarbima, kuu aega näiteks iga päev mingi kogus?

Vaatasin, et jook päris suure L-carnitiini sisaldusega ka, et kas pudel korraga juua või osa ainult? Mitmel vennal sama küsimus, ei tea täpselt kuida tarbida.

Ott Kiivikas
    Member

Mõtekas on seda tarbida ca 30min enne trenni kui ei jõua korraga ära juua, võib juua ka osadena, nii et üks pool enne trenni 30 min. ja teine pool trenni esimeses osas vee asemel, sest jook sisaldab 4,5kcal terve pudeli kohta. Vaadake lisaks ka uudist, panime välja need 50 müügikohta, kus praegu teadaolevalt jooki saada.

Indrek2
    Member

mul selline küsimus, et kas seda jooki peax tarbima aeroobse treeninguga või annab see jook ka häid tulemusi kui kasutada seda jõusaali treeninguga.

ja kui ma treenin u. 6-7 korda nädalas kas siis üldse on kasulik kasutada igapäev terve pudel seda jooki (suur l-carnitine sisaldus) rääkimata sellest kui kallix see läheb

n2k
    Member

ma joon tavaliselt trenni käigus ühe pudeli ära…raip kusagil hulgimüükides võiks asi kastina ostes odavam olla, muidu on sigakallis. Joon igatahes enne aerutamist väikse lonksu ja siis kui janu tuleb rüüpan pääle trenni jooksul. Peale aeroobset lõppu panen kogu klõmaka kinni… ei oska tulemustest veel rääkida.

Indrek2
    Member

peale aeroobset peax olema sellel joogil just taastav toime mitte rasva põletav toime. Mulle alati soovitatud nagu siin ott soovitas et võtta enne trenni mingi 30 min, sest l-carnitin pidavat panema ka hullult higistama ;D

Indrek2
    Member

ok, aga selline küs. ikka õhus et, kui tihti ma peaxin siis seda nädalas kasutama et tulemused olex head. (igapäev olex ju liiast) ja kas aeroobse treeninguga on seda parem kasutada või mitte?

Joumees1
    Member

Proovisin ka Fat Burneri ära.

Ütleks asja arendajatele lihtsalt sellise tähelepaneku, et see jook on jubeda maitsega !

selle maitsega võiks midagi ette võtta.

valat
    Member

joo natuke veel….küll maiguga ära harjud…..

algul oli minumeelest ka sama jama….et hirmus maik….aga nüüd olen ära harjunud ja ei ole enam midagi maigu kohta öelda

muc
    Member

Mulle mekkis kohe jube hästi. Maitse asi vist.

TANK
    Member

mulle maitses ka…

n2k
    Member

Proovisin ka Fat Burneri ära.

Ütleks asja arendajatele lihtsalt sellise tähelepaneku, et see jook on jubeda maitsega !

selle maitsega võiks midagi ette võtta.

oh, sa pole vist rohelist arctic sporti(loe: kaamli ila) proovinudki…fatburner on arcticu kõrval nigu maasikas hapukurgi kõrval.

n2k
    Member

selverites ja hüperrimis vist on 20.- ringis hind ja teistel pool samamoodi

Indrek2
    Member

nüüd teema läx tibake kõrvale, kuid siiski küsimus õhus:

1. Kui tihti tulex seda kasutada (vaevalt et kohe igapäev)???

2. Kas aeroobse treeninguga mõjub ta paremini???

NB: ootax mõne teadja mehe arvamust, sest seda väga tähtis teada

MEE
    Member

kui tihti tuleks kasutada ?

Vastus: kuna pudelis on 3000mg carnitiini siis arvestades sellega, et paremini omandab keha väiksemate doosidena ja jaotatult siis tuleks jaotada see pudel ehk 2 päeva peale – ehk siis umbes 6 korda kokku.

Kas aeroobse treeninguga mõjub paremini?

Vastus: loogiline, kuna aeroobse treeninguga põletad sa rasvu niigi ja tee ekstrakt ja carnitiin aitavad ju kaasa. Kokkuvõtlikult mõjuvad paremini koos kui ainult carnitiini juues ja oodates rasvakadu.

Indrek2
    Member

nii nii… aga mix siis Hr. Ott Kiivikas väidab et tulex juua terve pudel u. 30 min enne trenni ära. Kui keha omandab väikeste kogustega seda l-carnitiini kas siis see 3000mg on väike kogus- seda küll nüüd eriti ei usu

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.