NOX
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » NOX
- This topic has 9 replies, 3 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
n2k.
-
AutorPostitused
-
aprill 22, 2005 at 9:19 p.l. #4467
Makaveli
MemberKas alla 18-aastastele on NOX mittesoovitatav või pole vanus määrav? Täpsemalt huvitaks SEE toode.
aprill 23, 2005 at 11:24 e.l. #52583n2k
MemberWarnings: Seek advice from a health care professional before use if you have any pre-existing medical condition. Do not use if you are pregnant or nursing. For healthy adults over 18.
aprill 23, 2005 at 11:37 e.l. #52584Makaveli
MemberSeda ei pannudki tähele , ilmselt ainult selle kindla toote puhul on see hoiatus?
aprill 23, 2005 at 5:09 p.l. #52597n2k
MemberSeda ei pannudki tähele , ilmselt ainult selle kindla toote puhul on see hoiatus?no arvestades su vanust, kus keha pole veel täielikult välja arenenud ei ole vist see kõige sobivam veel
… aga uuri mõnelt targemalt. Vbl on mõni sarnane toode olemas ka noorematele.aprill 23, 2005 at 8:07 p.l. #52599Makaveli
MemberOK , loodan et nädala alguse poole tulevad prod kohele ja annavad oma hinnangu. PMST sobiks see EAS variant ka päris hästi.
aprill 23, 2005 at 9:27 p.l. #52603erxs11
MemberMakaveli olen ma õigesti aru saanud, et tegeled tõsiselt kulturismiga ja tahad kunagi ka võistlema minna? Hetkel olid vist 15?
Ma ei tea küll kaua sa oled trenni teinud ja mis lisasi siiani tarbinud oled, aga julgen arvata, et sinu vanuses veel tõsiseid üleminekuprobleeme ei tohiks olla ja areng peaks olema suht hea.
Kuna (tipp)kulturism koosneb tänapäeval ikkagi suures osas lisadest ja neid on tõesti 100, siis sinu vanuses hoiduksin veel kõike proovimast. Võib-olla tundub see nõmeda soovitusena hetkel, aga kui sul on tõsised plaanid selle alaga, siis küll jõuad kõik need kunagi ära proovitud.
Ühe probleemina mida mina näen noorest peast kõik ära proovida on see, et organism siiski harjub pikapeale kõigega ja kui sul praegu areng veel normaalne, siis kannata seni kuni tekivad esimesed tõsised üleminekuraskused ja paigalseisud.
Aga see kõigest minu tagasihoidlik arvamus.
Igatahes edu sulle!
aprill 24, 2005 at 7:25 e.l. #52348Makaveli
MemberMakaveli olen ma õigesti aru saanud, et tegeled tõsiselt kulturismiga ja tahad kunagi ka võistlema minna? Hetkel olid vist 15?Ma ei tea küll kaua sa oled trenni teinud ja mis lisasi siiani tarbinud oled, aga julgen arvata, et sinu vanuses veel tõsiseid üleminekuprobleeme ei tohiks olla ja areng peaks olema suht hea.
Kuna (tipp)kulturism koosneb tänapäeval ikkagi suures osas lisadest ja neid on tõesti 100, siis sinu vanuses hoiduksin veel kõike proovimast. Võib-olla tundub see nõmeda soovitusena hetkel, aga kui sul on tõsised plaanid selle alaga, siis küll jõuad kõik need kunagi ära proovitud.
Ühe probleemina mida mina näen noorest peast kõik ära proovida on see, et organism siiski harjub pikapeale kõigega ja kui sul praegu areng veel normaalne, siis kannata seni kuni tekivad esimesed tõsised üleminekuraskused ja paigalseisud.
Aga see kõigest minu tagasihoidlik arvamus.
Igatahes edu sulle!
Pani mõtlema… Väga hea point oli su tekstil ja arvan , et hoian eemale sellisest stuffist veel mõned aastad.
aprill 25, 2005 at 7:08 p.l. #52724n2k
MemberUurisin natuke tähtsatest raamatutest. Põhimõtteliselt, kui liiga noorelt tablette hakata sööma, või üldse hakata midagi keemilist pruukima, siis võib tekkida akne, maksahäired, kasvu pidurdumine ja muud kurvad kõrvalnähud. Pigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad
. Edu ka minu poolt=)aprill 25, 2005 at 7:20 p.l. #52725erxs11
MemberPigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad
pelgalt köögiviljadest ei hakka sul ka midagi kasvama.
aprill 26, 2005 at 6:07 e.l. #52734n2k
MemberPigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad
pelgalt köögiviljadest ei hakka sul ka midagi kasvama.
Mis sa nüüd…
toitained 2win
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.