Skip to main content

NOX

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Makaveli
    Member

Kas alla 18-aastastele on NOX mittesoovitatav või pole vanus määrav? Täpsemalt huvitaks SEE toode.

n2k
    Member

Warnings: Seek advice from a health care professional before use if you have any pre-existing medical condition. Do not use if you are pregnant or nursing. For healthy adults over 18.

Makaveli
    Member

Seda ei pannudki tähele , ilmselt ainult selle kindla toote puhul on see hoiatus?

n2k
    Member

Seda ei pannudki tähele , ilmselt ainult selle kindla toote puhul on see hoiatus?

no arvestades su vanust, kus keha pole veel täielikult välja arenenud ei ole vist see kõige sobivam veel =)… aga uuri mõnelt targemalt. Vbl on mõni sarnane toode olemas ka noorematele.

Makaveli
    Member

OK , loodan et nädala alguse poole tulevad prod kohele ja annavad oma hinnangu. PMST sobiks see EAS variant ka päris hästi.

erxs11
    Member

Makaveli olen ma õigesti aru saanud, et tegeled tõsiselt kulturismiga ja tahad kunagi ka võistlema minna? Hetkel olid vist 15?

Ma ei tea küll kaua sa oled trenni teinud ja mis lisasi siiani tarbinud oled, aga julgen arvata, et sinu vanuses veel tõsiseid üleminekuprobleeme ei tohiks olla ja areng peaks olema suht hea.

Kuna (tipp)kulturism koosneb tänapäeval ikkagi suures osas lisadest ja neid on tõesti 100, siis sinu vanuses hoiduksin veel kõike proovimast. Võib-olla tundub see nõmeda soovitusena hetkel, aga kui sul on tõsised plaanid selle alaga, siis küll jõuad kõik need kunagi ära proovitud.

Ühe probleemina mida mina näen noorest peast kõik ära proovida on see, et organism siiski harjub pikapeale kõigega ja kui sul praegu areng veel normaalne, siis kannata seni kuni tekivad esimesed tõsised üleminekuraskused ja paigalseisud.

Aga see kõigest minu tagasihoidlik arvamus.

Igatahes edu sulle!

Makaveli
    Member

Makaveli olen ma õigesti aru saanud, et tegeled tõsiselt kulturismiga ja tahad kunagi ka võistlema minna? Hetkel olid vist 15?

Ma ei tea küll kaua sa oled trenni teinud ja mis lisasi siiani tarbinud oled, aga julgen arvata, et sinu vanuses veel tõsiseid üleminekuprobleeme ei tohiks olla ja areng peaks olema suht hea.

Kuna (tipp)kulturism koosneb tänapäeval ikkagi suures osas lisadest ja neid on tõesti 100, siis sinu vanuses hoiduksin veel kõike proovimast. Võib-olla tundub see nõmeda soovitusena hetkel, aga kui sul on tõsised plaanid selle alaga, siis küll jõuad kõik need kunagi ära proovitud.

Ühe probleemina mida mina näen noorest peast kõik ära proovida on see, et organism siiski harjub pikapeale kõigega ja kui sul praegu areng veel normaalne, siis kannata seni kuni tekivad esimesed tõsised üleminekuraskused ja paigalseisud.

Aga see kõigest minu tagasihoidlik arvamus.

Igatahes edu sulle!

Pani mõtlema… Väga hea point oli su tekstil ja arvan , et hoian eemale sellisest stuffist veel mõned aastad.

n2k
    Member

Uurisin natuke tähtsatest raamatutest. Põhimõtteliselt, kui liiga noorelt tablette hakata sööma, või üldse hakata midagi keemilist pruukima, siis võib tekkida akne, maksahäired, kasvu pidurdumine ja muud kurvad kõrvalnähud. Pigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad =). Edu ka minu poolt=)

erxs11
    Member

Pigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad =)

pelgalt köögiviljadest ei hakka sul ka midagi kasvama.

n2k
    Member

Pigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad =)

pelgalt köögiviljadest ei hakka sul ka midagi kasvama.

Mis sa nüüd…

toitained 2win

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.