Minu alakeha probleem(abi vaja)
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Minu alakeha probleem(abi vaja)
- This topic has 18 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
Raivo Piiber.
-
AutorPostitused
-
aprill 22, 2005 at 7:54 e.l. #4461
Carmi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2005 at 8:06 e.l. #52515susim
Memberarmas sober
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mix on sul vaja siin dieeti veel pidada,kui sa niigi nallutad end peale 6.see on sul tegelikult vanusest ,SA HAKKAD NAISEX SIRGUMA,sest koik 14 aastased tydrukud on ju alles lapsed,ilma tagumikuta.sooma pead muidu jaad k2ngu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2005 at 8:09 e.l. #52516amilo
MemberJalad võivad minna suureks ka liigse trenniga, kui seda valesti teha.
Või on tegu sellega, et naiselikustud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2005 at 8:26 e.l. #52517Carmi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2005 at 8:45 e.l. #52519Carmi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2005 at 8:55 e.l. #52520susim
Memberkysisid ju abi,sa ju alles 16,mida sa poed oma keha parast,sa arened.ma ei oelnud et sa sisse endale ajama pead,korralikult soo,tervislikku toitu.
koik pubekad muretsevad oma keha muutuste parast,et vormid tulevad,kuid naised ongi ju puusadest laiemad,see ju sexykas!!motle kui sa olexid olgadest laiem kui puusades,see ju mehelikkus.naised kasvatage puusi ja kergem synnitada.
aprill 22, 2005 at 8:58 e.l. #52521Annika Pärtel
MemberKle, misasja sa vingud ah? 52 kilo ja tohutult paks?? No kamoon. Sa alles 16 ju, ongi normaalne, et võtad juurde (võrdluseks: ma 170cm/62kg ja täitsa heas vormis). Või tahad eluaeg plikaks jääda?
Need dieeditamised ja samaaegne suur aeroobne koormus võivad viia selleni, et saad ükskord endale kurjakuulutava diagnoosi : anorexia nervosa.
Nii et ära tõmble niipalju oma taguotsa pärast, vaid naudi elu ja tunne trennist ning tervislikust toidust mõnu:)
PS-ja ära enam nälgi-mida harvemini ja vähem sa sööd, seda aeglasem on su ainevahetus ja seda kiiremini tulevad kilod. Katsu süüa iga paari kolme tunni tagant ja seda ka õhtul (siis eelista loomulikult valke)!
aprill 22, 2005 at 9:00 e.l. #52522Annika Pärtel
Membersöön ja veeren ringi, lasen enda peale näpuga näidata ja enda yle naerda.kas see on ikka kõikse parem lahendus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle, kui sa nii edasi jätkad, siis varsti küll katus sõidab…
52 kilo pole küll mingi selline kaal, kus pekk vohaks ja keegi ringi veereda saaks.
A kui tahad meid vastupidises veenda, siis pane siia oma pilt, sest muidu meie ei usu.
aprill 22, 2005 at 9:03 e.l. #52523Annika Pärtel
Memberkuid naised ongi ju puusadest laiemad,see ju sexykas!!motle kui sa olexid olgadest laiem kui puusades,see ju mehelikkus.naised kasvatage puusi ja kergem synnitada.Hih, seda minagi. Ei põe mina küll oma puusade pärast ja ka austajatest pole kunagi puudust olnud:) Nn pesulauad ei lähe küll kellegile peale:)
A neiu äkki mõõdab end kodus ära ja paneb siia mõned numbrid üles-siis saaks mingigi ülevaate (sest see, et sa ise arvad et oled paks ja et kaal on selline ja selline-see ei tähenda suurt midagi)?
aprill 22, 2005 at 9:20 e.l. #52525Carmi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2005 at 9:26 e.l. #52512susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oh neid noori,arenege saage vanemax siis vaatate teise pilguga peeglisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2005 at 9:50 e.l. #52528erxs11
MemberKasvuea probleemid, ei midagi muud. Küll üle läheb.
aprill 22, 2005 at 10:00 e.l. #52530Carmi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2005 at 10:24 e.l. #52532Annika Pärtel
MemberToitumise kohta on siin hästi palju infot varem läbi käinud. Kättevõtmise asi ainult, et kas viitsid otsida või ei. Pealegi, ei lugenud kuskilt välja, millest sa üldse toitud, mis kell, kui suurtes kogustes sööd, mis pulsiga trenni teed jne jne. Niisama lambist ei saa keegi midagi asjalikku soovitada (selliseid nö lambist soovitusi võid vaid naistega saunalaval olles kuulda-iseasi, kas mõjuvad)
A paistab, et sa arvad siinsest rahvast rohkemgi teadvat, kui nii palju kogu aeg vastu vaidled (või ei tahagi sa mitte nõu vaid seda, et kõik kooris siin kinnitaksid, et oled jah hirmus paks!?)
aprill 22, 2005 at 10:28 e.l. #52533erxs11
MemberKasvuea probleemid, ei midagi muud. Küll üle läheb.vot sellist lohutust ma tahtsingi kuulda, et läeb yle. aga asjalikku soovitust ikkagi ei tuld.näiteks toitainetest ei jaga ma midagi.mida ma syya ei tohi?ja kaua see kestab?kasvuiga…???
Sulle anti küllaga asjalikku abi ja nõu. Iseasi, kas sa suudad sellest aru saada või raiud oma “tõde” edasi. Suhtumisega a la ma tean ise ikka paremini kui teie, ei otsi sa siit abi, vaid kinnitust sellele, et sul tõesti on mingi “probleem”, mille sa ise endale oled loonud.
Tahad asjatundlikku ja adekvaatset nõu, siis austa neid, kes abi pakuvad.
Edu!
-
AutorPostitused
- The topic ‘Minu alakeha probleem(abi vaja)’ is closed to new replies.