Mineraalvett peab jooma, et soolasid taastada. Ei mina usu, et midagi ohtlikku on vee joomises… ise joon natuke vähem kui 1 liiter trenni jooksul.. olen kuulnud, et osad joovad 3 liitrit. Kui janu on, siis miks mitte.
m6ned joovad trennis mitu liitrit? m6ned kindlasti joovad kuid terve m6istuse juures olevad inimesed seda ei tee. vee joomisel eksitakse tavaliselt 2 asja vastu. esiteks juuakse treeningu ajal kylma vett mida teha ei tohiks ja teiseks juuakse seda liiga palju. kui ma yhe j6utrenni jooksul pool liitirit vett 2ra joon siis on see kindlasti piisav.
Kõiki asju tuleb teha mõistuse piires.Kuna trenni tehakse erineva intensiivsusega ja erineva temperatuuriga ruumides,siis soovitusi anda on väga raske.Palju sõltub ka inimese kehakaalust.Vedelikku tuleks tarbida parasjagu niipalju kui imendub organismi,st.ei tekiks kõhus vee loksumise tunnet.Liigne vedeliku joomine suurendab jälle neerude koormust.Vedeliku puudust ka ei või tekitada,tähendab trennis tuleks siiski juua.Kõige parem on õppida oma organismi kuulama.