H.I.T.
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » H.I.T.
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 20 years, 10 months tagasi by
bohemianrhapsody.
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2005 at 4:01 p.l. #4357
guitz
MemberMis rahvast arvab sellest programmist?Millised on kogemused?
aprill 6, 2005 at 6:12 p.l. #51749Axer
Membersee teema olnud
aprill 6, 2005 at 6:32 p.l. #51754Miin
Member
aprill 7, 2005 at 5:50 p.l. #51802guitz
Memberhuvitakski just kogemused…
Aga kuidas on lood aeroobsega?Pärast H.I.T. trenni näiteks 30 minutit ratast?Või peab hiljemalt tunniga saalist läinud olema?
aprill 7, 2005 at 7:38 p.l. #51811bohemianrhapsody
MemberAeroobne oleks hea, kuna HIT-iga võib juhtuda, et lähed rasva, kuna treening kestab lühikest aega. Lisaks veel juba tervise mõttes, südamele on ka vaja trenni teha.
Kangitrenni HITi puhul pole mõtet üle poole tunni teha, see on minu arvamus.
aprill 7, 2005 at 9:08 p.l. #51817guitz
MemberEhk siis pool tundi kangitrenni ja siis pool tundi ratast või sörki?Aga millal võtta valgukoks?
bohemianrhapsody – millised olid Sinu kogemused ja tulemused H.I.T.iga?
aprill 8, 2005 at 12:12 p.l. #51832aprill 8, 2005 at 8:47 p.l. #51859bohemianrhapsody
MemberEhk siis pool tundi kangitrenni ja siis pool tundi ratast või sörki?Aga millal võtta valgukoks?bohemianrhapsody – millised olid Sinu kogemused ja tulemused H.I.T.iga?
Valgukoks võta siis, kui kogu trenn läbi on. Ehk siis peale aeroobset. Mitte et 30 min. kangitrenni, vaid vaata, et lihtsalt üle ei läheks, muidu see pole mingi kõrge intensiivusega treening.
Ise olen kasutanud M. Mentzeri “Heavy Duty” süsteemi põhimõtteid. Enamjaolt on see filosoofia, kuid väga huvitav. Alustades tahtsin oma jalad vormi saada, sest need olid tõelised makaronid all. Nüüd on jalad mu üks tugevaim külg.
Pluss on see, et on hea massi koguda ning palju aega jääb üle.
Miinus – üldine füüsiline vorm jätab soovida ning rasvaprotsendiga võib probleeme tekkida ning lisaks suurenenud vigastuse oht.
Igaühele see ei pruugi sobida, kuid mulle see mingi aja sobis. Jätsin asja katki, kuna ülakeha mul vajab suuremat koormust, kui see treeningsüsteem võimaldas.
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.