tere.selline mure on,et suveks oleks vaja suuremaks ja tugevamaks saada kui seda praegu olen.trennis käin korralikult ja kreatiini olen ka proovinud.ehk oskab keegi midagi kangemat soovitada mis oleks ka efektiivne.kaal on 75 kg ja nii 5 kilo sooviks juurde saada enne kui rannahooaeg kätte jõuab.
Muide subnõi, nii palju kui mina foorumitest lugenud olen, tüdrukutele pole suurt vahet, kas lihastes või mitte… seega, ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ära muretse.
“ilma proteiinita on kreatiini söömine mõttetu”??? – kui sa mõtled proteiini all valgusheiki siis sellega ma ei saa kuidagi nõus olla. Kui inimene saab kogu oma päevase valgu vajaduse kätte toidust(nagu mina), siis mille pärast peaks ta veel raha valgusheigile raiskama? Valgusheik on ju selleks, kui ei saa oma valgu vajadusi toidust kätte või lihtsalt ei ole võimalik korralikult süüa.
Tegelikult on nii, et vähegi suurem mees ei suuda nii palju süüa, et päevane valguvajadus tavatoidust tuleb. Siinkohal tulevadki mängu valgusheigid, mis on ka tavatoidust palju kiirema imendumisvõimega. Tänu sellele on ta asendamatu peale trenni.