Skip to main content

kava muutmine

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kava muutmine

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Semmi
    Member

Tere

Olen nüüd juba pikka aega seda foorumit lugenud, aga see mu esimene post. Nimelt tahaks teada, et kui pika aja tagant peaks oma jõusaalikava muutma? Või kas muutmine on üldse vajalik – et mängida ainult seeriate ja korduste arvuga ning aeg-ajalt pikkida muid harjutusi sisse. Äkki siis valgustate mind, kuidas te ise teete. Ette tänades.

erxs11
    Member

Ise muudan kava siis, kui tunnen et ei toimu enam arengut

Raivo Piiber
    Member

mul polegi konkreetset kava, on vaid lihasgrupid ära jagatud trennipäevade peale.alat aga vaatan, et vähemalt pooled harjutused eelmise trenniga võrreldes ei korduks.nii ongi vaheldusrikas ja põnevam, mulle sobib.kuid muidu võiks jah vahetada kava siis, kui enam arengut ei toimu või siis, kui ära tüütab või ca paari-kolme kuu tagant.aga see vaid minu tagasihoidlik arvamus <_<“>

Semmi
    Member

Nii, tegin siis endale praegu uue kava, sest eelmine tundub, et on ennast ammendanud. Kasutasin siin lehel olevat edasijõudnute kava jaotatuna neljaks. Vahetasin olude sunnil mõne harjutuse välja (jõusaalis pole vastavat masinat vms.) ning alustan sellega järgmisest nädalast.

joey
    Member

ma olen sellisel seisukohal, et mida kauem oled tegelenud asjaga, seda tihedamini peaks vahetama kava, et ?okeerida lihaseid. usun, et algajal pole vaja nii tihti hakata vahetama, mõni kuu ikka rassi. siis võid vaikselt harjtusi vahetada või seeriatega mängida jne. mina teen kõike peale rinna tunde jätgi ja siis vahetan. rinnale vahetan iga kolem nädala tagnt kava kuna ei taha kasvada nii nagu mina tahan ja ?okeeringi teda kogu aeg.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.