Skip to main content

Palun abi

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Halcyon
    Member

Peale pikka aega kestnud pausi otsustasin hakata taas spordiga tegelema. Ma panin endale eesmärgiks oma lihasmassi kasvatamise ja hakkasin seda otseselt teostama. On möödunud üks kuu ja ma tahan veenduda, et ma teen kõike õigesti ega raiska lihtsalt oma aega, äkki saab kuidagi treeningute effektiivsust parandada. Seega on mul paar küsimust.

Ma olen alles algaja kulturismis ( loodan, et see on õige nimetus ) ja käin jõusaalis kolm korda nädalas. Kas on mõtet käia neli korda, ma olen enamuse oma elust tegelenud spordiga ja ei usu, et tekib ületöötamise oht, vanasti mul olid trennid kuni 7 korda nädalas.

Minu eesmärgiks, nagu juba öeldud, on lihasmassi kasvatamine. Ma võtan peale trenni Whey Lemon Super nimelist toodet, kas sellest aitab või tuleb veel midagi juurde muretseda?

Ma kasutan seda toodet ainult peale trenni, kas see on õige või peab seda iga päev tarbima? Samuti tahaks täpselt teada, mitu grammi iga keha kilogrammi kohta tuleb seda tarbida.

Ma teen igat harjutust sellise kaaluga, et ma suudaks ära teha 3×10 harjutust, see tähendab, et ma valin maksimaalse kaalu. Kas see on õige või on mõned muud soovitused?

Ettetänades – Halcyon

Don Diablo
    Member

Kui tunned, et oled järgmiseks trenniks välja puhanud siis miks mitte rohkem teha.

Põhiline, et korralikult teed… niisama pole mõtet aega raisata seal.

Kui kasvada tahad siis peaksid toitumise üle vaatama… vihjeid siin foorumis küll. Kui ei leia siis mingi eegi eest saad ju proffidelt tellida õige kava toitumise kohta.

Valku ei kommenteeri kuna pole ise kasutanud. Peale trenni tee shake 0,4g valku kg kohta ja 0,8 g süsivesikuid(n. glükoos) kg kohta. Enne trenni sama ilma süsivesikuteta.

Üldiselt on nii, et kui kaalus juurde tahad siis tuleks valku päevas 2-2,5g kg kohta süüa. Mida vähem tavatoidust saad seda rohkem peaksid juurde võtma pulbritest.

Massi jaoks on 8-12 kordust hea. Alla selle on jõud. Üle aga vastupidavus. Mida suurem lihas seda rohkem tehakse… vähemalt mina teen:D

Edu

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.