Millist rasvapõletajat soovitate kasutada kui sooviks kaalust alla võtta. Trenni teen ca 2-4 korda nädalas. Olen 192cm pikk ja 108kg, seda kaalu on liiga palju. Trenni teinud ca paar kuud aga kaal ei kuku. Kõht on see mis on liiga suur;) Muidu jõudu nagu on.
Ei hakkanud uut teemat tegema, aga tekkis huvi, kui kaua aega (päeva, nädalat) võttis, et rasvapõletus (aeroobse trenni näol, mitte preparaatidega) silmaga nähtavaid tulemusi andis?
Võta umb 2 kg kuus , mis on ka suht maksimum , sest kui juba rohkem kaalu kaotad on võimalus , et see toimub ka lihaste arvelt.Nädalas pool kilo alla võtta peaks olema optimaalne.
selle Thermo Dynamix-iga on kyll nii et sellest ei pidavat eriti kasu olevat ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üks tuttav võttis,pole midagi alla võtnud
mitu korda olen juba vastanud sellelel kysimusele sama vastusega. ostke l-carnitini.olen kuuld et sellega v6tab ikka tohutult alla. SAMAS nagu iga teise toidulisandi puhul tuleks konsulteerida spordiarstiga enne selle sissev6tmist, kuna arvatavasti sa seda tegema ei l2he, siis 2ra mind syydista kui p2rast midagi hambas on. ei usu et sealt mingit t6sist viga tulla v6ib aga ikkagi
Autor
Postitused
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
The topic ‘Rasvapõletajad’ is closed to new replies.