Skip to main content

Hea nõu teile noored “kulturistid”

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Hea nõu teile noored “kulturistid”

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

teate ärge pöörake nii suurt tähelepanu oma rasvaprotsendile eriti noored alla 20 aasta kasvueas koolipoisid. teil peaks olema eesmärk kasvatada 10 aastat korralikku lihasmassi ja siis kuivax saate tõmmate end igakell mõnekuuga ju umbes 3 kuud ja ok.

niiet. selleasemel et mõnekuuse trennijärel koolipoisid oma rasvaprotsenti ja kõhtu vaadata-kasvatage räiget rämedat massi 10 aastat sest ka pehmemana kasvab mass paremini kui kaloreid rohkem saab! ja …

heax proteiiniallikax on kindlalt teile halvaa ja 2,5 % piim on täitsa ok kui isegi mitte liiga rasvavaene. aind profid peavad enne võistlust näitex rasvavaba piima jooma! mitte teie kasvueas poisixed! mõelge aind biica ja rinna ümbermõõdule ja jõule ja massile mitte taljele kui olete juba 130 kilosed siis on alles parasaeg alla hakata võtma.

ja võistlustel pole ka midagi näidata enne kui on 10 aastat massi kasvatatud ma arvan.

ja mitte aind kanarinda ärge sööge vaid terve kana on ok! ja jäätis on ka hää!ja hamburger, sardellidjuustuga…jne

starter
    Member

kuidas on kolme kuuga võimalik rasvaprotsent hävitada nii et see on minimaaalne.

phoe
    Member

täitsa õige jutt

Oleg109
    Member

olen vanaga täitsa nõus!!!õige jutt!

Kurupt
    Member

6igemat n6u polegi siin kellegilt kuuld:) ps! 3 kuud on rohkemgi kui piisav aeg rasvaprotsendi miinimumiks laskmisel..l-carnitiniga teed juba 4 n2dalaga t88 2ra

Marek Kalmus
    Member

Vaevalt, et see vana jutt niiväga õige on. Sest. Mõelge ise. Noor mees tahab ikka teiste omasugustega mõõtu võtta, et selguks kumb on kõvem ja ikka seda alal millega tegeled. Ma ei pea õigeks seda, et 10 aastat kasvatad massi ja siis lähed lavale. Sellisel juhul oled seal nagu üks suur jobu kes ei tea kuidas astuda ja kuhu vaadata. Kujutage seda pilti ette. Meil on neid komejante siin laval niigi küllaga kes teevad trapetsit 400kg-ga ja siis laval vehivad ringi nagu peata kanad.

Mis puutub aga toitumisse siis selles on sul vana omajagu õigus. Süüa tuleks selles eas siiski kõike. Ei maksa eelistada ainult lahjat kohupiima ja tailiha. Tuleb süüa ka kotlette ja munakollaseid. Miks mitte ka rasvast piima. Kuid aegajalt tuleks siiski ennast nö. dieedile panna ja vaadata palju me siis tegelikult kasvanud oleme. Korra aastas oleks noortele igati sobiv. Kui me seda ei teeks siis ei jagaks see noor lihtsalt varsti matsu ära ja sööks ennast beekoniks selle kümne aastaga.

Arvatavasti kaoks selle ajaga ka motivatsioon üldse lavale minna.

taf
    Member

jap, mingi süsteem peab olema…

ning ka võistluskogemusi on vaja, leida oma +/-

samas, eks igaüks leia endale selle sobivaima, katsetama peab

jaanus1
    Member

Sellest ma ennem siin kirjutasin ka, et näiteks muc on minuarust liiga kinni oma toitumises. Oma külmpressoliiviõlid jne. Sellised noored peaks sööma kapsast hakklihaga, makarone, grillkana, kotlette jne jne. Ja võistelema võiks minna kuskil 20-21 tuuri, nii et 17 aastastel ma ei soovitaks aega dieetidele raisata, sest selles eas kasvatakse meeletult ka sousti pealt!!!

muc
    Member

Saab jälle sõda, aga ma ütlen selle jutu peale MIDA IGANES!!! Kõige rohkem nõus Marekuga. Vana tundub, et ise oled teinud oma 10-20 aastat. Kuidas sa siis sellist asja ei tea, et profikulturistid piima üldse ei joo dieedi ajal? Vähesed joovad seda massi ajalgi. Jaanus sa ei tea ju vapsee mu toitumise iseärasusi. Ma ei ole kindel, kas Eestis üldse veel keegi selle metoodika järgi toitub nagu mina. Just tänu sellele avastusele hakkasingi kasvama! Toon näite: Hakkasin eelise kevadisteks karikavõistlusteks valmistuma, kaaludes hommikul umbes 90kg. Võistluskaal oli 80kg. Võistlused olid 3. aprillil. Uue meetodi järgi hakkasin toituma novembri keskpaigas. Seega on aprilli algusest sinnani aega üle kuue kuu! Novembri keskel enne alustamist kaalusin umbes 92-93kg. Veebruari keskel oli kaal 99kg, seega juba kolme kuu pärast! Pilt oli parem, kui enne uue meetodi kasutuselevõttu. Tehkem omad järeldused. Lõpetuseks ütlen, et sööne täpselt seda, mida ise tahan! Sellest õpetamisest ning kvaliteetse toidu mahategemisest ei ole mitte mingit tolku. Ma näen, et kasvan, kuid miks peaksin siinpaigas hakkama seapekki, 80% majoneesi ja halvaad sisse ajama? Loomulikult võib süüa neid asju, kuid nendeks on kindlad ajad, mil lasen end lõdvaks ning kasvatan keha vaimse poole füüsilisele järele.

Peace.

rih2512
    Member

muc kui see saladus pole siis sooviksin ennastki viia kurssi Sinu toitumiskavaga, olen ise samakaaluline kui sinagi(96kg)

St
    Member

Vaevalt, et see vana jutt niiväga õige on. Sest. Mõelge ise. Noor mees tahab ikka teiste omasugustega mõõtu võtta, et selguks kumb on kõvem ja ikka seda alal millega tegeled.

Väga õige! Ego määrab ju üldse elus palju aga siin eriti!

Tonydata
    Member

Põnev. Enne oli mul häda ,et ei saanud kaalu alla, nüüd ei lähe enam üles, söö palju tahad…?

MUC Mul on sulle üks kysimus. Kas nendel piltidel kus Tokko Planetis tulevikukulturistidest pilte tegi kaalusid sa 99.

muc
    Member

muc kui see saladus pole siis sooviksin ennastki viia kurssi Sinu toitumiskavaga, olen ise samakaaluline kui sinagi(96kg)

Kahjuks ei saa hetkel rääkida, sest ei taha anda ära ainukest eelist, mis konkurentide ees on.

MUC Mul on sulle üks kysimus. Kas nendel piltidel kus Tokko Planetis tulevikukulturistidest pilte tegi kaalusid sa 99.

Jah, kusagil 98 ja 99 vahel võis olla küll. Teemast kõrvale minnes veel seda, et täna peaks ka uued pildid tehtama. Jääme lootma, et tingimused paranevad ning saab õiget vormi näha.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.