valk???
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » valk???
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
M.M..
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2005 at 2:32 p.l. #3955
killu88
Membernii oleks natu abi vaja ostmisel??
valin praegu kahe valgu vahel Proteiin No 1 (900 g) – Tai Kane ja siis Whey Lemon Super (1800 g) – Tai Kane vahel???
mida ise soovitaksite algul osta???
veebruar 21, 2005 at 2:38 p.l. #48222M.M.
MemberNo 1 on kvaliteetsem ja kallim, esialgu sobib rahulikult lemon super, et katta on oma päevane valguvajadus. Teisejärguline on maitseomadus, vastavalt kas siis maasikas või sidrun.
veebruar 22, 2005 at 7:43 p.l. #48274killu88
Memberaga mul on üks õlg ka natuke valus et siis soovitai osta minul no 1 ja ma ei tea mida osta???
veebruar 22, 2005 at 8:25 p.l. #48288mihelson
Memberise kasutan no1-ni ja väga rahul kuid ei kujuta ette kuidas Whey Lemon mekiks.
järgmiseks võtan siis Whey Lemon-i
aga jah kuidas kellegile….
veebruar 22, 2005 at 8:55 p.l. #48296jaanus1
Memberissand jumal, no mis firma veel kollageenvalku müüb??? närvi ajab juba see nr 1 jama. Kõik eesti tipud kiidavad, ise söövad heal juhul lemonit või wdgp-d. Hundinahas lambad lihtsalt. avalik saladus
veebruar 22, 2005 at 9:24 p.l. #48305Kurupt
Memberehh neid erinevaid valgutootjaid on sadu ja erinevaid tooteid on tuhandeid. k6igil teil v6imalus netis surfata ja otsida. muidu mina soovitaks ikka no1, ma ei tea mis siin k6igil selle vastu on aga minumeelest l6pphea asi.ei usu et lasen kunagi kapil sellest tyhana seista, teisi tooteid proovin kah aga no1 peab kah kapis olema…v2hemalt minul. whey lemonit olen yhekorra proovinud ja tglt egas sellegi kohta halba s6na ei ytleks, aga fakt on selles et ta on odavam ja ebakvaliteetsem. lihtsalt whey1, whey2 ja whey3 pidavat kah tipstops valgud olema. plaanis on needki millalgi endale soetada
veebruar 23, 2005 at 9:34 e.l. #48323jaanus1
MemberOlen kindel, et nii muc, huga boss, barbell, tank jne jne kõik mõtlevad samamoodi nagu mina. Vean kihla, et keegi neist ei tarbi nr.1te. Võibolla on kõik vähem kogenenumana proovinud, aga nüüd võin pea pakule pannes öelda, et kollageenvalku nad sisse ei aja. Selline tunne, et keegi nagu ei julgeks mainida seda. Osade riikide tooteid reklaamitakse isegi et 100% collagen free. PROVE ME WRONG FELLAS!!!
ps! olen kindel et te loete ja mõtlete, et muidugi sellel tüübil on õigus, aga ma ei saa ju nõustuda, muidu pole vb heas nimekirjas siin, kes teab! Ootan eelkõige muci ja barbelli arvamusi, tunduvad ülimalt asjatundlikud sellid. thumbs up for you (Y)(Y)
veebruar 23, 2005 at 10:18 e.l. #48329pets05
Memberkui sul olg valus siis voibolla selleks soovitati, et no1 on ka liigestele väga hea..!
bb
veebruar 23, 2005 at 10:43 e.l. #48333joey
Membertõesti ma ei kasuta praegu no1, ega ühtegi muud tai kane toodet. samas ma ei kasuta ka kalleimaid tooteid, kui tai kanel on pakkuda. netu dengi, pole näed toda pappi nii palju, et saaks pidevalt osta neid. praegu kasutan whey8100, pole küll parim valik aga ajab asja ära. nii pole ka mõtet, et ostan paki ja siis teine kuu imen näppe. väga oluline on ka tavatoit, mille alla läheb ka raha tsipa. ma ei tee no1 maha, pole proovinud ja ei saa ka kommenteerida. tean, et Ott kasutab seda ja see paneb mind no1-hte heledama pilguga vaatama. üldse olen kasutanud varem hera85, mis oli väärt kraam..sellest paremat kraami pole proovinud. olen ka ühe 200g kreattiinipurgile põhja peale teinud, vat see on alles imeasi, lihas lausa kiunus rõõmust. see andis ikka siukse boosti, et ise ka ei uskunud. ühesõnaga ma pole eriti tai kane toodetega sina peal ja oska nende kohta ei head ega halba ölda.
veebruar 23, 2005 at 10:44 e.l. #48334joker
MemberMis siin ikka vaielda ja sabaga vehkida. Igaüks saab ju ise proovida. Mõned teadlased väidavad , et kollageen aitab, mõned teadlased väidavad, et ei aita. Mõni teadlane väidab samuti , et kui tahaks glutamiinist mingit kasu saada, siis peaks seda kilode kaupa sisse ajama. Endal hakkasid kunagi rinnaltsurumise ajal randmed valutama. Kui sõin No1-te, siis kadus valu ära mõne aja möödudes. Võib-olla oleks valu ka niisama ära kadunud … krt teab. Igatahes on siin varsti iga teine “teadlane” ja igal omad “uurimustööd”. Lihtsalt soovitan ise asju järele proovida ja praktiseerida.
Siin püütakse viimasel ajal üldse tavalist proteiini kas ülistada või maha teha. Tundub juba , et proteiini näol on tegemist mingi enneolematu ja müstilise toidulisandiga, mis üleöö kasvatab 10kg lihast või kui sööd “vale” firma toodet, siis kahaned hullumoodi.
Ja mis puudub “halba-nimekirja-sattumisest”, siis see on küll nüüd imelik jutt. Kelle ees? Arvad, et kui No-1 , mitte süüa, siis Ott teeb ata-ata ja hakkab altkulmu põrnitsema? Aga eks igaühele jääb oma arvamus.
veebruar 23, 2005 at 11:36 e.l. #48336blabla
Membermilline firma teeb veel peale Tai Kane kollageeni ehk luuvalku? Ja eriti veel hüdrolüüsib seda? Kõige kvaliteetsem ja mõtekam valguvorm on ja vadak ja sealt siis edasi kas hüdrolüüsitud v.m.s. Mis head annab kollageeni hüdrolüüs? kui ma tahan et liigesed oleksid korras siis ma ostan Ultra Gel-i. valku võtan ikka selleks et lihast arendada? äkki keegi targem selgitaks miks ainult tai kane kollageenivalku toodab? mina arvan aga et no1 on natuke kahtlane. pealtnäha tegija sest sõna hüdrolüüs on sees. aga hüdrolüüsitud on natuke valet asja – kollageeni siis
veebruar 23, 2005 at 11:51 e.l. #48338joker
Membermilline firma teeb veel peale Tai Kane kollageeni ehk luuvalku? kui ma tahan et liigesed oleksid korras siis ma ostan Ultra Gel-i.Ultra Gel Walmark koostis:
Üks portsjon (12g) sisaldab:
Kollageen hüdrolüsaat 9320 mg
Kondroitiinsulfaat 100 mg
Glükoosamiinsulfaat 100 mg
Kaltsium 130 mg
Vitamiin D 5 mg
Vitamiin C 60 mg
veebruar 23, 2005 at 3:08 p.l. #48359jaanus1
MemberKollageenil ja kollageenil on vahe vahel. Erinevus on ikka vahel, kas farmaatsiline või mitte. ja PS! selle kollageen hüdrolüsaadi asemel on Ultra Gelis glükosamiin ja zelatiinhürdolüsaat jms. See Jokeri copy-paste on kahtlane.
veebruar 23, 2005 at 3:39 p.l. #48362muc
MemberKui aus olla, siis tegin ise mõneks ajaks toidulisanditega üldse lõpparve. Selleks ka see “kirbuturg” ost-müük-vahetus foorumis. See on tõsi, et paljud USA toidulisandite tootjad lisavad oma toodetele kirja “Collagen free”. Üks tegelane kargas siin, et milline firma veel müüb kollageenvalku. Ma küsiks selle peale, et miks teda kirjutatakse üldse valgupreparaatidele kui keegi ei müü? Kas arvad, et nt Twinlabi mehed teavad, mis Tai Kane on? Sellisel juhul peaks teadma. Kõik lääne tootjad tunnevad end Tai Kane poolt ohustatuna, seepärast kirjutavad siis tootele selle juurde. USA turg on lisandeid nii täis pekstud, et sinna ei mahuks enam vist ükski ära. Seepärast ka nii odavad hinnad, et pakkuda konkurentsi. Kui Toomas müüb oma Nokia 5110 poole kallimalt kui Anti ning sellest lahti ei saa, siis mida Toomas teeb? Vastus: Toomas krigistab hambaid, surub silmad kinni ning laseb hinna sama madalale kui on Anti hind, või veel madalamale, et püsida konkurentsis.
Kui jutt käis üldiselt Tai Kane toodetest, siis neid ma veel sõin enne seda, kui võtsin vastu otsuse tavatoidu peal mõnda aega kasvada. Tahan ära proovida, kas ilma tehes on vahe niivõrd tundav. Kui aga jutt käis No1-st, siis seda ma pole tõesti kaua söönud. Samas äkki seal astusingi ämbrisse? Nagu pildimängu pildilt võib näha, ei ole mu käed suuremalt kui mõnel tüdrukul : ) Äkki peaksin No1 ostma? Aidake mind, neiokõsõ.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2005 at 4:39 p.l. #48369E46
Memberei tea kas see on alateadvusest või millestki muust sõltuv… aga Tai Kane tooted isiklikult ja paljudel teistel kasutajatel ei mõju pooltki nii hästi kui USA värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.