Skip to main content

jälle üks küsimus

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » jälle üks küsimus

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Johnson
    Member

Tere taas. Kreatiini sain nüüd endale soetatud, kuid tekkis järgmine probleem. Nimelt, kas seda võtta enne või pärast treeningut. Ja kui palju enne. Ise söön muidu natuke ka tund pool teist enne trenni minekut.

Loodan ka et siinne rahvas ei pahanda liialt, et enamus mu küsimusi ainult kreatiini puudutab. Lihtsalt algaja asi, ei taha millegagi puusse panna.

Rahulikku sõbrapäeva kogu Amazoni rahvale…

Makaveli
    Member

Laadimine 5g hommikul , 5g enne trenni , 5 g peale trenni ja 5g enne magama minekut , see on siis esimesed 5-7 päeva. Edasi läheb 5g enne trenni ja 5g peale trenni kuni otsa saab. Vähemalt mina olen nii teinud ja ise olen rahul.

Johnson
    Member

Ahjaa, veel üks asi tuli meelde. Kas vastab tõele, et pigem tee vähem aga raskemaga, kui rohkem ja kergemaga. St, et kumb on parem, kas teha surumist 10-12 X 60 kg või 6-8 X 70 kg. Või tuleb teha igat seeriat järjest raskust lisades.

Siiani olen teinud kava ühte harjutust 3 seeriat, 6 kuni 8 korda.

Tsaar
    Member

tee 8-10 kordust 65 kiloga. tegelt on nii, et pane selline raskus, millega jõuad teha kuni 12 kordust.

pacman
    Member

Parem väiksema raskusega puhtamalt ja väheke rohkem(8-10),kui suurema raskusega vähem ja ropsakalt:)

Makaveli
    Member

Mis on üldse eesmärk? Max jõud , lihaste ilu , mass .. igaks asjaks on oma eri meetodid.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘jälle üks küsimus’ is closed to new replies.