JÕHKER TRENN
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » JÕHKER TRENN
- This topic has 21 replies, 15 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2005 at 7:25 p.l. #3885
Piparkoogimehike
MemberLood siis sellised, et kuna aega vähe ja jõusaalitreeningule ei saa päris igat päeva pühendada, jaotasin oma treeningplaani kaheks ning teen ühel päeval kahte-kolme erinevat lihasgruppi.
# 1 Päev: Rind, Selg, Kõht
Lamades kaldpingil rinnalt surumine (5 x 8 – 12)
Rinnatrenazööril liblikas (4 x 8 – 12)
Pullover ehk ületõmme lamades (5 x 8 – 12)
Plokil kangi tõmbamine kukla taha (6 x 8 – 12)
Plokil kangi tõmbamine vastu rinda kitsa haardega (4 x 8 – 12)
Plokil kangi tõmbamine vastu rinda laia haardega (5 x 8 – 12)
Kõhulihased (4 x 50 – 100)
# 2 Päev: Aeroobne trenn
Jooksmine trenazööril madala pulsiga (50 – 60 min)
Kõrgete kordustega trenn jalalihastele, et alakeha võimalikult saledana hoida.
PS. Jalalihastele teen iga kord üks-kaks erinevat harjutust.
#3 Päev: Õlg, Triceps, Biceps
Kukla tagant surumine seistes (5 x 8 – 12)
Hantlitega lendamine kõrvale (4 x 8 – 12)
Kangiga lendamine ette (4 x 8 – 12)
Plokil küünarvarte kõverdamine tricepsile (5 x 8 – 12)
Kitsa haardega rinnalt surumine (4 x 8 – 12)
Prantsuse surumine (5 x 8 – 12)
Kangiga küünarvarte kõverdamine bicepsile (5 x 8 – 12)
Hantlitega sama asi peopesad vastamisi (3 x 8 – 12)
Ühe käega scottpinglil hantliga (3 x 8 – 12)
# 4 Päev: Aeroobne trenn
Jooksmine trenazööril madala pulsiga (50 – 60 min)
Kõrgete kordustega trenn jalalihastele, et alakeha võimalikult saledana hoida.
PS. Jalalihastele teen iga kord üks-kaks erinevat harjutust.
# 5, 6 … Päev
Treeningplaani kordus algusest peale.
Enam-vähem iga nädala, harvem ka kahe järel võtan viienda päeva puhkuseks vabaks.
Selline ta siis oli. Eesmärk on tõsine lihaskasv ülakehale, seetõttu ka korralik arv seeriaid, ent vahel tekib tunne, et treenin äkki üle? Või jääb sellest trennist hoopis väheks? Mis teie arvate?
veebruar 12, 2005 at 8:18 e.l. #47521markus
Membertee jalgadele ka trenni, sest muidu hakkad dressipükstega rannas käima ja selga teed natuke vähe minu arust. teed ainult selga laiaks, kuigi peaks ka muud tegema.
veebruar 12, 2005 at 8:27 e.l. #47524St
MemberKle pannkooogimees kui Sa oled algaja, siis ma küll ei soovita nii kõvasti treenima hakkata.
veebruar 12, 2005 at 9:32 e.l. #47535wicked
Membertee parem oti kava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ning algaja kohta on sul ikka väga palju seeriaid.
tee ikka asja möistuse piires, ning mis kasu on sul ilusast ülakehast, kui jalad on nagu makaronid, vaevalt küll et sul jalad nii palju jooksmisega arenevad.
veebruar 12, 2005 at 9:40 e.l. #47536Piparkoogimehike
MemberKle pannkooogimees kui Sa oled algaja, siis ma küll ei soovita nii kõvasti treenima hakkata.Mispärast sa arvad, et algaja olen? Amazon.ee foorumi kasutajatiitlid on pandud postituste arvu järgi.
Trenni olen teinud kõvasti üle aasta.
veebruar 12, 2005 at 9:44 e.l. #47537ramm
MemberTõesti kui oled algaja siis võta asja rahulikumalt.JA kõhtu ei tehta nii et 50 -100.,kõhtu teed nii et tunned et valus.Aga näiteks ronnie coleman teeb ainult 20 -25 aga see eest raskelt.Kui trenni läehed siis soovitan seal kõik harjutused läbi teha ja nii umbes kuu või kaks.
veebruar 12, 2005 at 9:46 e.l. #47538Piparkoogimehike
Membertee jalgadele ka trenni, sest muidu hakkad dressipükstega rannas käima ja selga teed natuke vähe minu arust. teed ainult selga laiaks, kuigi peaks ka muud tegema.Rannas hakkan dressipükstega käima alles siis, kui need proportsioonist väljas on. Et seda vältida, treeningi jalgu kõrge intensiivsuse ja kordustega, et maksimaalselt rasva põletada ning neid võimalikult saledana hoida.
veebruar 12, 2005 at 10:43 e.l. #47542LK
MemberAasta oled trenni teinud-suhteliselt algaja ma arvan. See selleks, aga ära karda, et jalad sul järsku väga jämedaks lähevad kui natukene kõvemini teed. Proportsioonid peavad paigas olema kui tahad normaalne välja näha. Arenenud ülakehaga vend makaronide peal ei näe just eriti hea välja nagu eelpool juba öeldi.
veebruar 12, 2005 at 12:01 p.l. #47548Alexander Andrusenko
Moderatorselga teed t6esti liiga v2he. Aga mina kyll ei ytleks, et see j6hker trenn oleks, suht m66dukas on, peaks mainima. Ei usu, et sellise kavaga yle saab treenida. Oleneb inimesest muidugi, aga minul on palju rohkem harjutusi. 6lale teen n2iteks 7 harjutust.
veebruar 13, 2005 at 7:18 p.l. #47619Piparkoogimehike
MemberÜks ütleb, et teen üle, teine ütleb, et teen vähe.
Kas mõni kogenum mees ka kava kommenteerida viitsiks? Nagu nt. M.M vms…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2005 at 7:33 p.l. #47496compu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poja üritab arnoldit mängida võtab jalad siis ette kui muud enam teha ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2005 at 7:38 p.l. #47620Piparkoogimehike
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poja üritab arnoldit mängida võtab jalad siis ette kui muud enam teha ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnoldi keha reljeefsus on seevastu võrdlemisi hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2005 at 9:52 p.l. #47642savi_
MemberSiinkohal küsiks ,et kuidas selgitada välja , kas jalad on liialt vähe trenni saanud ? Mingi kehamõõtude suhe äkki ? Endal selline probleem ,et “algaja” ja nüüd peale seitsmendat kuud jõusaalitrenni hakkasin ka jalgu vahele tegema ,aga iga postitusega närib hinge mõte ,et kas ei peaks rohkem äkki nüüd jalgadele keskenduma – ülakeha on meeldib rohkem treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2005 at 8:49 e.l. #47653mihelson
Membermul sama,et jalad jätan tihtipeale unarusse ja lükkan jalatrenni koguaeg edasi, aga viimaselajal olen suutnud end jalatrennile keskenduda.
veebruar 14, 2005 at 9:58 e.l. #47660Tsaar
MemberSiinkohal küsiks ,et kuidas selgitada välja , kas jalad on liialt vähe trenni saanud ? Mingi kehamõõtude suhe äkki ? Endal selline probleem ,et “algaja” ja nüüd peale seitsmendat kuud jõusaalitrenni hakkasin ka jalgu vahele tegema ,aga iga postitusega närib hinge mõte ,et kas ei peaks rohkem äkki nüüd jalgadele keskenduma – ülakeha on meeldib rohkem treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võta riidest lahti ja vaata peeglist, siis näed kohe, kas jalad on liiga vähe treenitud või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täica tõsiselt. oma silm on kunigas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.