Skip to main content

Biitsepsist

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    maxim
    Member

Keegi rääkis et treenib 2 korda päevas bic – räägi mitu korda nädalas sa nii teed – tahaks kah proovida.

Tsaar
    Member

mina rääkisin

mingi 5 päeval nädalas (vahel rohkem, vahel vähem). asi selles, et treenin biica peamiselt kodus, mitte jõusaalis!! (hantlid olemas!) jõusaalis teen siis ylejäänud keha!!! muide sama asja kasutan ka õlgade treenimisel, ainult et õlgadele panen ka jõusaalis kõva rõhku”!!!

mariuz9
    Member

kuule kes siis kakspea lihast 5 korda nädalas teeb.Kõiki lihased tehakse ikka üks kord nädalas ja niiet sa tunned et teed ikka mitte niisama kaks korda ühte ja siis võibolla ka midagi veel.

maxim
    Member

Ega mõtlen ma teen mingi 2-3 päeva – rammin täis – see bic väike lihas taastub kiirelt .

Vahelduseks ju võib – väike ?okk kuluks biic ära küll.

kame
    Moderator

igal ühel omamoodi!

TANK
    Member

Eks see ole individuaalne…

kellel väike kellel suur…

kellel taastub kiiresti kellel mitte….

Tsaar
    Member

võite naeda või nutta, aga experimenteerimine tasub ikka ära! igal inimesel on treening ja areng individuaalsed ja ideaalse arengu saavutamisex ei sobi kõigile samad treeningmeetodid!! sellepärast tulebki experimenteerida!!! ja kui mingisugune treeningviis ideaalselt mõjub, siis ma ei näe kyll põhjust hakata seda vahetama sellepärast, et keegi arvab teisiti!!

miau
    Member

see et kui sa tunned et sul biits kasvab võib olla et kasvu aeg 5 korda palju küll oleneb muidugi kuidas teed ja see et sa ütlesid et mingeid teiste soovitus sa küll kuulama ei hakka eks tee siis edasi nii ja sa saad ise ka aru kunagi hiljem et kuis ma nii ull olin.

freshman
    Member

miau, su õigekiri annab küll soovida. Palun pööra rõhku sellele edaspidi.

PS. Ei pea tingimata 3-4 korda nädalas biitsepsit treenima. Saad hakkama ka 1 korraga nädalas. Tee superseeriaid näiteks. Ka see mõjub ?okina.

Tsaar
    Member

ehh targad

kame
    Moderator

eks mul läks enne 2 aastat kui leidsin sobiva treeningu kuid nüüd tunnen et juba pikemat aega tulemus nagu parim on ja tõesti suht individuaalne asi!

LK
    Member

Sa võid loomulikult katsetada nii palju kui kulub, aga iga teadjam mees ütleb sulle kohe, et 5 korda nädalas ühte lihast teha on pehmelt öeldes bull shit.

kame
    Moderator

ega ma teen 1 kord nädalas!

pacman
    Member

teen 2 korda nädalas

erxs11
    Member

5x nädalas on minu arust ikka päris hull, aga kui mõjub miks mitte? Kaua sa nii juba treenind oled? Või teed seda tsüklitega?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.