Skip to main content

Biitseps

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Milline oleks biitsepsile kõige parem harjutus ja mitu kordust ja seeriat?

Makaveli
    Member

Ma teen küll 12 kordust , kasvabn nii mis jube

Marek Kalmus
    Member

Mulle sobivad aga järgmised harjutused.

Istudes hantlitega vaheldumisi 3×12

Scotti pingil ja plokiga 3×15.-8x suurenev raskus

Hantliga ette kallutatult, ühe käega 2×15-12. suurenev raskus

Seistes plokiga ühe käega hästi konsentreeritult 2×15.

Ärge proovige iga hinna eest raskust suurendada, enne mõelge kas ma sama raskusega puhtamalt teha ei jõuaks“`?

rustik
    Member

pooldan hantleid kangile.harjutusi tuleks vahelduse mõttes teha erinevaid.blokiga on kordamööda tegemine ka väga tõhus ja eks vist oleneb ka vormist ja eesmärgist. ise olen kasutanud kahanevaid kordusi ,st alustan kergemast ja pikemast seeriast ja lõpetan lühema ja suurema raskusega. järjestiku üle kolme harjutuse ei kannata teha ,kuid see sõltud seeriate ja korduste arvust ka!

fireman
    Member

pane hantlitega! tee 5 seeriat ja 10 kordust seerias. ja tee nii, et lõuna ajal 5. siis mingi õhtu poole ka 5. lihas hullult kasvab. PS: võta sellised hantlid, millega sa yle 10 korra teha ei jõuagi!!

see on tõestatud asi!!! kui keegi räägib vastu, siis see on jama!!! ärge uskuge!!!

Räägid päris tõsiselt vä? Ja mitu korda nädalas nii tehakse?

St
    Member

see on tõestatud asi!!! kui keegi räägib vastu, siis see on jama!!! ärge uskuge!!!

Kes on tõestanud? Mind huvitaks ka Kes?

Tonydata
    Member

Täiesti piisab 3st harjutusest: 3×10 kangi, hantlit, scotti. <_<“> Ei pea ju lõhki pingutama , sest ületöötanud lihas ei kasva ka kuhugi.

E46
    Member

kuidas käin biitsu tegemaini kaldpinnal näoga pingi poole?

seega kõhuli pingil lebades vms? <_<“>

Jaaniuzz
    Member

sellisest raamatust ” kulturism kõigile ” lugesin et harjutus nägi välja ni et oli ka kaldpingil aga ei old näoga pingi poole…just teiselepoole ja nurk oli ka päris suur..peaaegu istuli ja selg sirge oli pingil. aga eks neid harjutusi ole igasuguseid <_<“>

rustik
    Member

harjutustes palju individuaalsust ja kõike saab ka veidi kohandada

kame
    Moderator

parim harjutus ka kindlasti individuaalne aga kasuta ikka eri harjutusi et lihast erinevalt koormada!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.