Skip to main content

Surumine

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    pacman
    Member

mis te arvate kas kaks korda nädalas 6 seerijat 6-8 kordustega on hea või olex miski teine seerijate ja korduste arv parem?

Sphinx
    Member

mis te arvate kas kaks korda nädalas 6 suurijat 6-8 kordustega on hea või olex miski teine seerijate ja korduste arv parem?

see oleneb sellest ka, mis raskuseid sa kasutad. 80% maksimumist oleks päris hea. P.S püüa kirjutada õigesti, kohe jube oli lugeda su teksti.

Kurupt
    Member

oleneb ju mida sa saavutada tahad ja palju seda raskust peal on. peale surumist muid harjutusi rinnale ei tee v6i?

pacman
    Member

no saavutada..tahax lihaseid ja tahaks ka rohkem tõsta..aga teen ikka teisi harjutusi ka

kame
    Moderator

no ma teen n. 1 kord nädalas rinnale 18-20 seeriat aga mulle nii just sobib! olen igasugu varjante proovinud aga see nagu mulle parim ! :ph34r:

muidugi ma ei tee ainult surumist vaid ka hantlite surumist kaldpinnal , siis kang kaldpinnal ja tec-pec mu lemmik on! :cool:

pacman
    Member

arvutasin kokku mul tuleb ka nädalakoormuseks vast kõikide erinevate rinnalihaste harjutustega 22 seerijat kokku kõik enamvähem 8-10 kordustega lamades surumine ainult 6-8..

aga kas on siis parem ka ühepäevaga ära teha? liiga ära ei kurna korraga või?pärast ikka midagi muud ka jõuad peale rinna või käid spetsiaalselt ühel päeval rinda tegemas?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.