Skip to main content

pärast kreatiini kasutamist

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » pärast kreatiini kasutamist

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    -ma2-
    Member

Räägitakse, et kui oled treeningute ajal kreatiini kasutanud siis kui enam aktiivselt trenniga ei tegele pidi suuremas koguses magu ette kasvama. On või ei ole siis nii sest ise kaalun hakata kasutama aga tahaks ka asja halbu külgi uurida.

Ma mõtlen just et praegu akkan kasutama kreatiini ja näiteks aasta pärast loobun spordist. Kas siis ei teki mingi aasta või kahe pärast magu ette?

E46
    Member

kõik vesi mis naha alla on tulnd kaub ära lihtsalt,magu küll ei tule… :???:”>

infEriO
    Member

Kreatiini kasutamise ajal ei toimu mingit rasvade põletamist, seega tuleks hoiduda rasvastest toitudest.

joey
    Member

Kreatiini kasutamise ajal ei toimu mingit rasvade põletamist, seega tuleks hoiduda rasvastest toitudest.

tegelt natukesel määral aitab kreatiin rasvade põletamisele kaasa

Ott Kiivikas
    Member

See on täpselt sama rumal väide kui öeldakse, et kui sa enam kulturismiga ei tegele lähed kohe rasvahunnikuks, ma ei tea kus selline arvamus võetud on? Kui on selged toitumise põhialused ja ka seda kui palju on ilma treeninguta päevane kultus, kui seda mitte ületada, millest siis rasv tekkib? Selge on see kui lihased enam endist koormust ei saa tõmbuvad nad tagasi, kuid sõltuvalt sellele millisele alusele nad ehitatud on jääb midagi ka alles. Pigem on see et nii mõnigi mees on jäänud piitspeenikeseks peale alaga lõpetamist, neid näiteid on mitmeid.

Axer
    Member

Kust sa sellist lollust võtad………..mis siis juhtub kui energia otsa saab……sured ära v?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.