Skip to main content

trenn ja kaalulangus

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » trenn ja kaalulangus

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    kakuke
    Member

käin 3 korda nädalas aeroobikas ja püüan süüa kaalujälgijate moodi (olin kunagi kalujälgija, nii et kasutan nende materjale) aga kahe nädala jooksul pole mu kaal mitte grammigi langenud.

Tõsi nädalavahetusel olen ka patustanud magusaga veidi. Toidan ka 8 kuust last veel vahel rinnapiimaga, kas võib see sellest olla, et kaal ei lange. Või kuidas selle trenni asjaga üldse on, kas trenni tehes ei hakkagi kaal kohe langema, nagu näiteks kaalujälgimise?

On siin ehk inimesi kes saavad nõu anda mida teha ja kuidas seda teha, et saaks suveks vast vormi.Ülekaalu on päris palju, ća 20kilo. :???:”>

M.M.
    Member

Kaks võimalust on, kas kaloraaz mida sa päeva jooksul sööd-jood on võrdne sellega mida sa päeva jooksul kulutad või siis langetasid oma kaloraazi liiga julmalt kohe, et tekkis organismil väike stress.

Kremcik
    Member

Mul umbes sama mure – teen trenni, mis meeldib, aga mingil põhjusel kaal väga visa langema. Väheneb, aga väga aeglaselt.

1 teooria, mis mulle on räägitud, et teen vale trenni. Rasva põletamise asemel kasvatan lihaseid.

2 teooria, et ju siis minu jaoks ongi hea vorm selline pehme-kõht-pehme tagumik

3 teooria, et olen ainevahetuse ekstreemse dieediga (shapingu toitmussoovitused) untsu keeranud

Aga kokkuvõttes arvan, et trenn on hea ja teeb ilusamaks ka siis, kui alla ei võta. Jõudu ja energiat saab ju ikka juurde, tervis on hea ja enesehinnang kasvab, kui oled tubli!

Loodan, et jõuad oma eesmärgini!

:???:”>

kakuke
    Member

oh, nii et see tõesti ongi võimalik, et ma ei saagi oma kaalu tagasi :???:”>

No trenn mulle iseenesest meeldib, nii et vähemalt seegi rõõm siis jääb.

Pistrik
    Member

kindlasti saad, aga võib-olla on Sul lihtsalt veidi vale ehk ebaefektiivne trenn. Parim vormiajamise meetod on minu meelest vaieldamatult vastupidavust treeniv jõutrenn. Keskmine raskus, palju kordusi (viimased tahtejõuga viimasel piiril), aeglasem tempo nii, et lihas oleks kogu harjutuse soorituse ajal pinges, lihas korraga (vaja välistada teiste lihaste abi, kuna kaasaaitamine muudab harjutuse ebaefektiivseks). Tulemus on selline, et väljast ei paista suuri lihaseid, aga spordis “you’ll be the last one standing” ja väljanägemist ei pea ka häbenema.

Loomulikult eeldab kõige selle rakendamine arukat mentorit.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.