Skip to main content

kõhulihased

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Vilkx
    Member

mul selline probleem, et kui ma teen kõhulihaseid põrandal (keretõsteid) ja olen juba mõnda aega teinud, hakkab kõhulihastesse lööma mingi krambi moodi värk .. ja ma pean ära lõpetama kuigi ma ei tunne, et kõhulihased nii läbi olexid. Äkki keegi aitab ..

Ja tahakst teada veel, et kuidas saada selliseid kõhulihaseid mis paistaksid välja .. ka siis kui ei pinguta lihaseid ..

kame
    Moderator

kõhulihaseid ei peagi pingutama et nad paistaks kui lihas on küllalt arenenud ja pole üleliigset rasva ju! :???:”>

Ott Kiivikas
    Member

Krampide kohta just vastasin siin teises teemas, vaata. Ega muud soovitust ei tule ka kõhulihaste kohta kui see, et rasvaprotsent minimaalseks viia.

Kusjuures olen endal ka täheldanud viimasel ajal, et järjes kõhtu tehes tuleks nagu mingi hetk(vahel 2.seeriat, vahel 3. seeriat) jube väsimus lihasesse. Mitte küll otseselt kramp aga jah midagi taolist. Selline tunne, et lihas ilgelt valus ja enam ühtegi kordust teha ei saa. Samas pole nagu suurt veel teinudki, et max kordused oleks saavutatud.

kame
    Moderator

kõhtu peaks treenima eri harjutustega et kõik 6 pead saaksid piisava koormuse! :???:”>

see toob ka nad esile kui on ühtlaselt arenenud!

Pistrik
    Member

Vilkx, äkki aitab, kui muudad ja teed teisi harjutusi kõhulihastele. Võibolla ei ole mõni harjutus(ed) lihtsalt sinu jaoks õige(d).

Samuti mõjutab minu meelest kõhulihaste tegemist see, kui täis kõht on ja mida oled söönud. Mõni seedimisele raske toit võib kõhus kaua tunda anda.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.