Vajaks väikest abi!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Vajaks väikest abi!!!
- This topic has 30 replies, 17 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
kent.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 23, 2005 at 6:09 p.l. #3715
Muskel14
MemberNiisiis olen 14a. pikkus 157cm(olen lühike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja kaal on 52,4kg ja tahan kuskile tartu jõusaali minna.Tahaks teada et millist trenni teha seal ja kas tasub ikka veel minna või peaks pikemaks kasvama?Ja tahaks teada millisesse minna.Tänan kõiki kes vastavad minu küsimustele.
Ja mitu korda käia veel trennis?
jaanuar 23, 2005 at 6:13 p.l. #46177pacman
Membersoovitaks aastakese veel siiski oodata
jaanuar 23, 2005 at 6:35 p.l. #46178õlalihas
MemberKui ta kükkide ja selliste asjade kallale ei asu siis tohiks ikka käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2005 at 6:40 p.l. #46179freewingonboard
MemberPigem mitte, luustik pole ju välja arenenud…
jaanuar 23, 2005 at 6:55 p.l. #46181kame
Moderatorkergete raskustega tohib ju! ise läksin ka 14 ja isegi 13 käisin vaikselt! siiani weel elan!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2005 at 6:59 p.l. #46182õlalihas
Memberta ei tohi lihtsalt metsikuid raskusi kasutada. Peab tasa ja targu tegema
jaanuar 23, 2005 at 7:37 p.l. #46187Tsaar
Membersoovitaks alustada kergejõustikuga vms, (ntx ujumine) kuna see kehalisex yldarenguks väga hea!! see loox hea põhja, et mõne aasta pärast raskejõustiku peale yle minna!! loomulilut ei tähenda see seda, et peaxid jõusaalist ringiga mööda käima. jõusaal kuulub ikka enamuse spordialade juurde!! (maletajad võibolla ei pea jõusaali eriti olulisex
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) PS: minu arvamus veel selline, et algajate kava järgi paar korda nädalas jõusaalitrenni teha, ei tohiks kyll kellegi luustiku arengule pärssivalt mõjuda. pigem vastupidi!!!!
jaanuar 23, 2005 at 7:40 p.l. #46189Deegan
MemberKicki boxi soovitan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2005 at 8:39 p.l. #46195Vinsanity
Memberta ei tohi lihtsalt metsikuid raskusi kasutada. Peab tasa ja targu tegemaJust, paljud algajad kipuvadki kompleksidest kohe max raskustega lahmima hakkama ja see pole üldce kasulik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Algul tuleb nii minimaalsete raskustega teha kus võtab lihtsalt järgmiseks päevaks lihase veitsa valutama ja nii järk-järgult vähehaaval juurde lisades edasi minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2005 at 2:12 p.l. #46171Muskel14
Memberoot mis trenni ma lähen siis kas ujumis või kick box või enesekaitse?Ja kas siis jõusaalis hakkan käima ja kui hakkan mis raskused? ja mis trenasöörid(or smthing)??
tänan abi eest muidu
jaanuar 24, 2005 at 2:19 p.l. #46172Deegan
MemberNäiteks hakka praegu kick boxis käima…
Käid mõned kuud ja siis hakkad lisaks sellele ka ka jõusaali kasutama..
Täpsemalt küsi oma boxi trennerilt mis harjutusi. Hakkad tegema normaalse raksusega kiireid harjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2005 at 2:26 p.l. #46173fooniks
Membermina soovitaks ka minna Kicki boxi ning selle kõrval saab ka jõusaalis olla kui on soov. ise käisin annelinnas KLANIS see on kivilinna kooli all või siis kõrval ei mäleta enam ühes keldris slt on kaugelt näha. see oli tõesti normaalne selle raha eest parim ilmselt kuid kahjuks ei mäleta mis summa oli kuid alla 200 kindlasti. seal on selle raha eest võimalik 6 * nädalas käia + veel saun ka tetud päevadel
edu !
jaanuar 24, 2005 at 4:01 p.l. #46244amilo
MemberKui tahad hakata korralikult jõusaalis käima hakata ei ole sinu vanus küll mingiks probleemiks. See suur hirm, et paneb kasvu kinni on üks suur jama. Tõesti organism on arenev ja seda tuleb arvestada treeningkava koostamisel. Kindlasti tuleks leida korralik treener kelle valvsa pilgu all alustada treenimist.
Vaatasin siin soovitatakse veel kick boxiga alustada, vat seda ma ei soovita küll sulle. Kui hakata korralikult kicki tegema, siis oma kogemusest võin ütelda, et trenni käigus võid lugematuid hoope saada vastu pead, mis aga on tõesti ohtlik, eriti veel nii noorelt! Minu teada on osades klubides ka vanusepiir 16 a.!!!!!!
jaanuar 24, 2005 at 4:22 p.l. #46245õlalihas
Memberhoia oma ajurakud tulevase töökoha jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus kandis sa üldse elad siis saab soovitada jõusaali, kus saaksid enne ntx ujuda 30-45min või peale jõusaali. Kava sellist täpset vast pole vajagi peaasi, et kõik lihased teed läbi.jaanuar 24, 2005 at 7:39 p.l. #46285Muskel14
Memberelan tartus siin turu silla juures
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja pealegi oleks vaja kintse ja jala lihaseid ja tahaks teada kuidas rinna lihaseid saada kiirelt normiks ja ka kõhulihased?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.