küsimus?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » küsimus?
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 21 years tagasi by
-zeec-.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2005 at 8:09 e.l. #3659
-zeec-
Memberkuidas treenida kaela eraldi?
jaanuar 19, 2005 at 8:51 e.l. #45739Tsaar
Memberpaned rihma yle pea ja sinna otsa riputad raskuse! siis teed peatõsteid vms.
vaata saiti http://www.shapefit.com/training-neck.html
jaanuar 19, 2005 at 9:39 e.l. #45744hugo boss
Membermatil ajad ennast sellisesse poosi et matti puutuvad vaid pea ja jalad ja kõhuga üles ehk selgaga mati poole ja siis hakkad nimoodi pea peal ukerdama ja ringe tegema. ühest tysoni videost nägin. ma ei oska seleteada. maadlejad teevad seda vist? neil ainult kael ongi.
jaanuar 19, 2005 at 9:49 e.l. #45747Raivo Piiber
Membermatil ajad ennast sellisesse poosi et matti puutuvad vaid pea ja jalad ja kõhuga üles ehk selgaga mati poole ja siis hakkad nimoodi pea peal ukerdama ja ringe tegema. ühest tysoni videost nägin. ma ei oska seleteada. maadlejad teevad seda vist? neil ainult kael ongi.hugo, maadlejatel on ikka midagi muud ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma ise endine maadleja ja ka praegu aegajalt võistlen.algajale selline harjutus peris raske, soovitaks (ükskord enne ka siin kuskil soovitasin sedasama), et pane otsmik matile ja käed ka, aja tagumikk uppi ja hakka sedasi kolmele punktile (pea + käed) toetudes oma kaela liigutama edasi-tagasi.jalad õlgade laiuselt.kui kael juba rohkem kannab, siis võid end silda visata ja sedasi kiikuda.võid ka varbseina najal pea peal seistes oma kaela liigutada.aga ettevaatlikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2005 at 2:27 p.l. #45765-zeec-
Memberpaned rihma yle pea ja sinna otsa riputad raskuse! siis teed peatõsteid vms.vaata saiti http://www.shapefit.com/training-neck.html
tänud sellest oli suur abi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2005 at 2:29 p.l. #45766-zeec-
Membermatil ajad ennast sellisesse poosi et matti puutuvad vaid pea ja jalad ja kõhuga üles ehk selgaga mati poole ja siis hakkad nimoodi pea peal ukerdama ja ringe tegema. ühest tysoni videost nägin. ma ei oska seleteada. maadlejad teevad seda vist? neil ainult kael ongi.hugo, maadlejatel on ikka midagi muud ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma ise endine maadleja ja ka praegu aegajalt võistlen.algajale selline harjutus peris raske, soovitaks (ükskord enne ka siin kuskil soovitasin sedasama), et pane otsmik matile ja käed ka, aja tagumikk uppi ja hakka sedasi kolmele punktile (pea + käed) toetudes oma kaela liigutama edasi-tagasi.jalad õlgade laiuselt.kui kael juba rohkem kannab, siis võid end silda visata ja sedasi kiikuda.võid ka varbseina najal pea peal seistes oma kaela liigutada.aga ettevaatlikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.