paluks kõikide arvamusi
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » paluks kõikide arvamusi
- This topic has 11 replies, 10 voices, and was last updated 21 years tagasi by
kame.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2005 at 8:39 p.l. #3632
maximum
Membernii………küsimus kõigile (ka Otile)……….asi selline et kas räägiksite oma arvamused (head/halvad) Planet Spotdi jõusaalist………kas jõusaal on kogu aeg rahvast täis?……..kui minna algajana sinna et kas siis ikka vabu masinaid oleks kus teha trenii palju ja jõuga nii et keegi sind kohe ära ei ajaks kui trenasöörile istud?………asi selles et mulle öeldi, et nüüd on see jõusaal rahvast täis koguaeg ja trenasöörile pääsemiseks tuleb endast märku anda ja et vabu trenasööre (ntx ka kangisurumise pingid) on kogu aeg rahvast täis………..
jaanuar 16, 2005 at 8:42 p.l. #45510-zeec-
Memberei oska su küsimusele vastata sest ei käi seal
jaanuar 16, 2005 at 8:49 p.l. #45514maximum
Membervastake need kes teavad !!!
jaanuar 16, 2005 at 9:12 p.l. #45522joker
MemberNuh mul naine käib seal. Muidu pidi päris tore olema aga karm on siis kui mingid jalgpallurite meeskonnad sisse vajuvad ja aparaadid jäägitult hõivavad. Siis pole muud kui tee kätekõverdusi ja vaata , et kähku dushi alla saad. Noh kui mees olla ja samal selle mansaga pesema satud, ega siis vist enne hilis- õhtat puhtaks saagi
jaanuar 17, 2005 at 5:49 e.l. #45535jaanuse
MemberPlanet Sport on ülehinnatud.
Tipptunnil ei olnud sinna mõtet minna juba mitu aastat tagasi.
Aeg enne tipptundi 2-4 kuulus punnitajatest pubekatele, kes seadmete najale nõjatudes suhtlesid.
Parim oli alates kella 7 õhtul.
Lõpetasin planeti, kuna mõttetutest hinnatõusudest on pilet mõttetult kalliks läinud, see hooaeg on kuulunud juba muudele kohtadele, mis paraku ei ole nii hästi varustatud, kuid pole ka niivõrd üle hinnatud.
jaanuar 17, 2005 at 6:38 e.l. #45536Ott Kiivikas
MemberPole siiani jäänud veel üksiki trenn üheski saalis pooleli või midagi tegemata selle pärast, et rahvast saalis liiga palju oleks. Need, kes väidavad et ei saa trenni teha selle pärast, et rahvast saalis liiga palju toovad minuarvates selle ettekäände, et lihtsalt varem õhtule saada või ei viitsi trenni teha. Alati saab harjutusi asendada mõne muu trenazööri või vabaraskusega kui mõni asi kinni on.
Mõttetu hinnatõus – Igasugune hinnatõus on millestki tingitud kui näed kuidas ümberringi hinnad tõusevad, siis ei saa ka spordiklubid sellest üle ega ümber, enamuse sellest hinatõusust on tingitud siiski klubi arendamisest tingitud kulude suurenemisega ehk investeeringutega klientide heaolu parandamisse. Tähelepanelik käia teab et aasta tagasi ei olnud erinevaid rühmatreeningu liike (spinning ja bodypump), puudusid kliimaseadmed – mille õige effekti saab suvel palavaga jne. Seda ei ole üldsegi vähe, probleem oleks suurem siis kui ei oleks näha millest see hinnatõus on tingitud, kuid praegu avanevad klientidele paremad sportimisvõimalused, mis laienevad tulevikus veelgi.
jaanuar 17, 2005 at 6:57 e.l. #45540thunder
MemberOlen käinud Planet spordis viimase poolteist aastat ja üldiselt jään väga rahule.
Võrdluseks olen käinud ka vähemalt 5-6 teises spordiklubis Tallinnas ja midagi nii head kui Planet Sport leidnud ei ole.
Minu arvates Tallinna parim masinate ja vabaraskuste valik, piisavalt õhku, head treenerid, viisakad administraatorid ja puhtuse eest hoolitsetakse väga hästi.
Kui midagi negatiivset otsida, siis oleks see parkimisprobleemid, ja tõesti kohati tipptundidel ülerahvastatus õhtul viie ja seitsme vahel. Ise pole sellega küll hätta jäänud. Teisest küljest annab see rahvahulk ja ka tõusvad hinnad lootust, et klubil tekib ka vahendeid, millega asja veel paremaks edasi arendada.
jaanuar 17, 2005 at 4:21 p.l. #45608Miin
Member…
jaanuar 17, 2005 at 4:34 p.l. #45610renku
MemberPlanet on parim saal, kus olen käinud.
Rahvast käib üsnagi palju, kuid saalis on kõigi jaoks piisavalt raskusi-trena?ööre. Ainuke probleem on vahel parkimiskoha leidmisega, kuid sel põhjusel ei ole veel kunagi jäänud saalis käimata- kes otsib, see leiab:-).
Meeldivad administraatorid, head treenerid. asjalikud trena?öörid ja piisav hulk vabaraskusi ning üldine mõnus õhkkond on need, mis teevad saalist HEA SAALI! Planet on HEA SAAL!
jaanuar 17, 2005 at 5:41 p.l. #45616muc
MemberOlen nõus, Planet on väga kõva saal. Ma käin ise seal, käivad sõbrad, käivad õed, õdede sõbrad-sõbrannad ning keegi pole kurtnud. Kõik on väga rahul. Ühesõnaga soovitan.
jaanuar 17, 2005 at 7:47 p.l. #45630kame
Moderatorkui ma jõusaalis hakkasin käima siis olin mingi 150 cm pikk ja väike poisike ja ükskõik kus ma ei olnud ja kui suured onud seal parajasti jõudu ei teinud sain ikka oma asjad tehtud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igalpool tegelikult minuarust ikka inimesed sõbralikud ja niipalju viisakad et saavad aru mis on järjekord!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lissalt küsi palju kellelgi veel teha on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2005 at 7:48 p.l. #45631kame
Moderatornagu selle kohta et kui sa algajana lähed!
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.