Skip to main content

Oti toitumine-üllatus mulle üks asi

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Oti toitumine-üllatus mulle üks asi

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

… see ,et peale toitu ott ei pidavat jooma aind söögi pausidel. seda kuulsin esimest korda ekspressist. ma arvasin et vastupidi ilma vedelikuta toit ei imendu. et samuti nagu multivitamiini tablett ei imendu ilma eelneva söögita ja peab peale jooma tablettidele. kuda see toit siis ikka ilma vedelikuta? on ka nii vä? kust siuke inf?

kame
    Moderator

mulle oli jällegi üllatus et sööb hommikul 5 keedetud muna aga ainult munavalgetest juttu ei olnud!

Tim
    Member

… see ,et peale toitu ott ei pidavat jooma aind söögi pausidel. seda kuulsin esimest korda ekspressist. ma arvasin et vastupidi ilma vedelikuta toit ei imendu. et samuti nagu multivitamiini tablett ei imendu ilma eelneva söögita ja peab peale jooma tablettidele. kuda see toit siis ikka ilma vedelikuta? on ka nii vä? kust siuke inf?

võta see ekspress uuesti kätte ja loe lugu uuesti läbi!

rustik
    Member

pole seda artiklit lugenud … kuid mida olen kuulnud on see (Oti kui treeneri käest) ,et toidu ajal ja kõrvale ei tohiks juua,küll aga peale toidu söömist võiks seda teha.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.