Skip to main content

Satur8

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    bacardi
    Member

äkki keegi ütleks kes kasutanud on seda, et kui palju siis ühe purgiga midagi juurde tuli(kaalu, jõudu) et oleks huvitav teada, tekkis mõte tellida äkki, kui hea asi on

eints
    Member

mul saab esimene purk otsa kohe. Alustasin kasutamist 2 annust päevas, kuid nüüd vaid võtan enne trenni ühe annuse. Mõju ei oska eriti kirjeldada, pumba effekt on muidugi tuntav, kuid nagu teada, ainult vere lihasesse pumpamisest veel lihas kasvama ei hakka. Ometigi on selle kuu aja jooksul jõunäitajad ja ka lihas kasvanud märgatavalt, kuid selles on oma osa ka Nitro-techil, mida kasutan.

Niiet proovida tasub kindlasti,ma usun.

Välismaistest foorumitest olen lugenud, et pumba effekti saab kõige odavamalt, kasutades puhast arginiini, mida on siis ka selles Satur8 sees. Oskab keegi öelda, kust saab seda nn puhast arginiini???

bacardi
    Member

plaanis oli nox3 osta, aga eks siis proovin satur8 ära kui saadaval on kuskil, fitleris hetkel otsas

eints
    Member

heh, hetkel kasutan ka NOX3 paralleelselt saturiga, ja noh tulemused on head. Kaal on kuuga töusnud ca 5 kilo. Aga jällegi, ei oska ma öelda, millisel minu kasutatavatest ainetest on olnud köige suurem kasu arengule. Ju siis möjuvad köik koos hästi

bacardi
    Member

ma ei tea enam ise ka mida osta, tahaks noxi aga hind on eestis 1000 juba, tõusis rasik kähku

Makaveli
    Member

Bacardi pikk su treeningstaa? on? On sul plaane ka võistelda? Kui ei ole siis ma küll ei raiskaks mõttetult seda raha nii hea asja peale.

bacardi
    Member

aasta või poolteist olen trenni teinud, aga võistlustele mõtlesin ehk järgmine aasta minna(surumisvõistlustele), mul point see et saaks uusi ja huvitavaid asju proovida, elan vaid korra.Ja trenni teen enda jaoks

hugo boss
    Member

valu olukord. nox juba 1000. alles oli 500 veel. tulus äri vist. ise kasutan ka nitrotech ja satur8. ei teagi mis laksab ja mis mitte aga pumbad tekivad ja jõudu ja lihast tuleb. väga rahul. seal saturis on veel kreatiin kaa mingisugune dikreatiinmalaat. ja ma olen siimaaani igast kreatiinidele hästi reageerinud. sellest ka võibola natuke paremad tulemsud võrreldes mõne tuttavaga kes ka kasutab. mõtlesin üksvahe et tsekkiks ka nox3 aga koos saturiga ei julgenud. kaks pumbatoodet koos ma ei tea äkki lööb kuskilt mõne veresoone juppeks. hind ka vastav noxil nüüd.

bacardi
    Member

no võibolla on sellel nox3 kuskil eestis odavam ka, aga sealt kust mina saaks hind tõusis, toodi mujalt vist sisse kui enne, ei tea mis juhtus

muc
    Member

Jutt või asi. Järsku tõusis hind kaks korda. See on lamba jutt. See, kes sulle seda rääkis nägi tõenäoliselt, et oled asjast huvitatud ja tahab sul ###### lohku tõmmata. Kui tahad, siis ma võin sulle 700 krooniga Universali NOX3-e tuua. Anna teada kui huvi on.

bacardi
    Member

no ma võin öelda et nii head sõbrad perset lohku ei tõmba, ja ma usun täitsa kuna see kellelt tema saab tõi enne teisest kohast ja pood läks kinni seda ma olen ise mujalt ka kuulnud, äkki saaks nati odavamalt seda nox3-e sinu käest, näitaks 600-650

bacardi
    Member

aga muidu olen huvitatud küll nox3 kolmest kui sa saaksid tuua mulle. aga küsimus selles et milla kraami kätte saaks

hugo boss
    Member

vaatan ja imestan et lisaks sellele et nitrix oxide mõnusa pumba ja muud head teeb teeb see mõne mehe veel rikkaks kah

muc
    Member

5 krooni rikkaks ei tee.

eints
    Member

kuda ta kurat nii kiirelt see hind töuseb, ma aru ei saa. Igatahes endal nüüd varsti üks purk poole peal, ja aeg uut hakata otsima varsti. Aga jah, kui ta krt nii kallis on siis tuleb vist loobuda.

Ja hugo boss, seda pole vaja vist karta, et kaks pumbatoodet halvasti möjuvad, igatahes mulle küll mitte, va hea pump muidugi, eriti biic ja triic treenides

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.