Lihasmass??
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Lihasmass??
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 21 years tagasi by
Makaveli.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2005 at 1:34 p.l. #3593
Mastera
Memberselline mure, et olen juba väiksest peale olnud kui kondibukett ja see tõttu hakkasin tegelema jõusaalis käimisega! (Ma olin kooli ajal nii kleenu et õpetajad tahtsid mu ema kaevata lastekaitse inspektsiooni, kuna nad arvasid et ema ei anna mulle süüa
jaanuar 15, 2005 at 1:40 p.l. #45370thunder
MemberPead tihemini sööma 5-6 korda päevas, et tekiks ülejääk, millest ehitada.
Vaata ringi siin foorumis ja artiklites toitumisest otsingu all.
jaanuar 15, 2005 at 2:03 p.l. #45374Azazelo
MemberMul oleks sinu mure!Söö kõik jarjest ja ööseks ka.Tee kõvasti trenni siis sa tahad palju suua!
jaanuar 16, 2005 at 3:51 p.l. #45470Mastera
Memberselline mure, et olen juba väiksest peale olnud kui kondibukett ja see tõttu hakkasin tegelema jõusaalis käimisega! (Ma olin kooli ajal nii kleenu et õpetajad tahtsid mu ema kaevata lastekaitse inspektsiooni, kuna nad arvasid et ema ei anna mulle süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Mulle meeldib tegeleda sellega, kuid tunne on selline et teen midagi valesti, kuna mul ei tule ei kaalu juurde ega lähe ka vähemaks! Kogu aeg on kaal sama.
võin meeletult süüa aga midagi sellest ei muutu!!!jaanuar 16, 2005 at 3:58 p.l. #45472Makaveli
MemberMa mõtlesin ka kunagi , et söön “meeletult” , panin kogused kaloriarvutisse ja tuli välja et peaks 2 korda samapalju sööma
jaanuar 16, 2005 at 4:01 p.l. #45473Raivo Piiber
Memberparafraseerides makavelit – löö kalorid kokku, korruta saadud tulemus kahe või kolmega ning katsu see siis kõik 5 … 6 söögikorraga sisse väänata.ära koonerda siis süsivesikutega.saaks ise ka nii, et sööd-sööd ja ei muffigi
jaanuar 16, 2005 at 4:26 p.l. #45475kame
Moderatorsüüa tuleb nii et kõht oleks 24-7 täis! ma ka sale ja kont on peenike aga nüüdseks kaalun ikka rohkem kui teised sõbrad!
jaanuar 16, 2005 at 4:28 p.l. #45476Makaveli
MemberLoodan , et Marek ei pahanda kui ma teda tsiteerin :
” Ütleme siis nii, et massi ajal oleks vaja ööpäevas tarbida 40 kalorit 1 keha kilogrammi kohta ööpäevas. Igaüks võib ise kokku arvutada palju tal oleks vaja sel juhul süüa. Muidugi on need keskmised näitajad, mis läbi aegade on statistika põhjal välja arvutatud, üksühele päris võtta seda muidugi ei saa. Toon näite nt. 75 kilose mehe kohta, mida ja kui palju ta peaks päevas sööma, et kasvada. Toidukordi peaks olema umbes 6. Kui hakkab rasva peale tulema, siis peaks süsivesikuid vähendama kui kaal ikka ei tõuse siis veelgi suurendama. Mängitakse põhiliselt ainult süsivesikutega.
Näide:
75 kg x 2,5 grammi valku = 187 grammi x 4,1 kalorit = 768 kalorit
75 kg x 1,0 grammi rasva = 75 grammi x 9,3 kalorit = 697 kalorit
75 kg x 5,0 grammi süsivesikuid = 375 grammi x 4,1 kalorit = 1537 kalorit
kokku teebki 3000 kalorit.”
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.