Greatiin ja Rasvapõletajad
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Greatiin ja Rasvapõletajad
- This topic has 16 replies, 7 voices, and was last updated 21 years tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2005 at 8:44 p.l. #3572
-zeec-
Membermillest alustada teen trenni juba mitu kuud ja pole midagi võtnud mida soovitad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud
jaanuar 11, 2005 at 8:49 p.l. #44986hernes
Memberkreatiin monohüdraat on päris norm
jaanuar 11, 2005 at 9:02 p.l. #44994Tim
Memberkõigepealt ikka proteiini! hiljem tuleb kreatiin lisaks. ja rasvapõletajat ei soovita, tee lihtsalt piisavalt aeroobset trenni ja korrigeeri toitumist, saad liigsest rasvast lahti ilma mingit rasvapõletus jama sisse söömata.
jaanuar 12, 2005 at 5:15 e.l. #45001Oleg109
MemberSelle rasvapõletajaga on selline värk, et kaotad koos rasvaga ka oma lihase ära!
Aga kreatiin monohüdraat seda võid proovida ära küll!
jaanuar 12, 2005 at 11:16 e.l. #45006thunder
MemberSelle rasvapõletajaga on selline värk, et kaotad koos rasvaga ka oma lihase ära!Aga kreatiin monohüdraat seda võid proovida ära küll!
Sooviks teada kuskohast selline info pärit on, et rasvapõletaja kaotab ka lihast?
lihast kaotad ikka siis, kui toitumine pole paigas, rasvapõletajal minu teada sellega pistmist pole. Aga kui sul on selline info, siis palun valgusta seda ka teistele.
jaanuar 12, 2005 at 11:51 e.l. #45007Oleg109
MemberMul oli ka plaanis rasvapõletajat osta ja enne küsisin nõu ottilt, ott ütles et enne kui hakkad rasvapõletajat kasutama pead mõtlema sellele ka et kaotad lihasmassi ka samal ajal.Parem tee aeroobset trenni mitte ära hakka mingeid rasvapõletajaid kasutama.
jaanuar 12, 2005 at 11:56 e.l. #45008Oleg109
MemberVot nüüd leitsin selle kirja ka üles mis ott mulle täpselt sõna sõnalt kirjutas:
Kui sa ei taha oma lihastega hüvasti jätta siis unusta veepäevad, rasv on vaja
ära põletada füüsilise aktiivse tegevusega, tagades samal ajal piisav valgu
koguse toiduratsioonis et säilitada lihased. Herc on üks paljudest
toidulisanditest, ei ole ta imevahend nagu ka teised toidulisandid, vaid üks
võimalus asendada tavatoidukord toidulisaga. Võid proovida ka uut toodet DR – 7
(selle koostise dieettoiduna panime kokku Olev Annusega).
To thunder:Kui ei usu seda siis ehk küsid ise otti käest üle!!!
jaanuar 12, 2005 at 11:59 e.l. #45009thunder
MemberMul oli ka plaanis rasvapõletajat osta ja enne küsisin nõu ottilt, ott ütles et enne kui hakkad rasvapõletajat kasutama pead mõtlema sellele ka et kaotad lihasmassi ka samal ajal.Parem tee aeroobset trenni mitte ära hakka mingeid rasvapõletajaid kasutama.Millisest rasvapõletajast on jutt?
Näiteks L-carnitiin, mis on teada asi, kui rasvapõletaja on ka WDGP-sees, samuti mõnes muudes Tai Kane tootes.
Ei ole lihtsalt enne kuulnud, et L-karnitiin lihast tapaks.
Aga võib olla rääkisite te mingist muust tootest.
jaanuar 12, 2005 at 12:09 p.l. #45010thunder
MemberTo oleg.
Mina mõtlesin rasvapõletajate all spets toidulisasid, mis soodustavad mõningal määral rasvade kasutamist energiaks, nagu näiteks L-Carnitiin, Püruvaat, Kofeiin jne.
Ott oma tekstis mõtles seda, et ära tuleb unustada veepäevad – a la päevad, kus juuakse ainult vett ja ei tarbita toitu. Selge see, et sellisel juhul kasutatakse ka lihased energiaks ja toiduks, ning kaotame lihaseid.
Tavaliselt jätavad kulturismiga tegelejad väikese kalorite defitsiidi, samas piisavalt valku tarbides(et lihast säästs)+ mõnikord kasutavad rasvapõletajaid, et soodustada just rasvade kasutamist energijana. Loomulikult tuleb selleks teha aeroobset trenni, et seda protsessi stimuleerida.
Oleg, tundub, et me rääkisime eri asjadest kasutades sama väljendit.
Mina mõtlesin rasvapõletjatena spets tooteid, sina aga veepäevi.
Sellest ka minu küsimused.
Nüüd sain sellest aru, ku sa Oti teksti välja tõid.
jaanuar 12, 2005 at 12:19 p.l. #45011thunder
MemberEhk kommenteerib minu teksti ka Ott Kiivikas ja kinnitab või lükkab ümber minu arusaama rasvapõletajatest.
jaanuar 12, 2005 at 1:26 p.l. #45012Oleg109
MemberMa küsisin ottilt HERC (1100g) – Koelbel kohta ja ta vastas siis alltoodud kirjaga mulle.!
jaanuar 12, 2005 at 1:28 p.l. #45013Oleg109
MemberJa muideks seda HERC (1100g) – Koelbel leiab ka rasvapõletajate alt siis amazonist!
jaanuar 12, 2005 at 3:05 p.l. #45021kame
Moderatorlihase kasvuks ikka proteiini vaja aga kreatiiniga peaks kiiremini kilosid saama!
jaanuar 12, 2005 at 3:09 p.l. #45023thunder
MemberHERC ongi toode mida võib panna sellise kategooria alla kui rasvapõletaja, kuid minu point on selles, et rasvapõletaja ei põleta lihast vaid rasva.
Oti kommentaar lihase hävitamise kohta oli veepäevadest, mitte rasvapõletajast.
Oleg, teeme nii, paneme Oti kommentaari uue teemana Otile vastamiseks.
Laseme tal kommenteerida, kas ta oma vastuses sinule vastab, et:
rasvapõletajad hävitavad lihast
või et
lihast hävitavad veepäevad.
Mina millegipärast arvan, (nagu loen ka tema vastusest sinule), et et ta mõtles veepäevade kahjulikule mõjule, mitte aga, et rasvapõletajad hävitaksid lihast normaalse dieedi puhul.
Juhul, kui see tõesti nii on, et rasvapõletajad mõjuvad kahjulikult lihastele, oleks seda hea teada.
Minu arusaamine ajast:
Lihast hävitab:
1. mitte piisav puhkus/ületreening
2. valgu ja muude toitainete puudus
jaanuar 12, 2005 at 5:58 p.l. #45048Axer
MemberNeed rasvapõletajad ei lase rasvadel organismi imenduda, aga rasva on vaja eriti soolestikus
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.