Korralik jõusaal Tartus?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Korralik jõusaal Tartus?
- This topic has 19 replies, 15 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
hatebreed.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2005 at 10:27 p.l. #3523
Makaveli
MemberVarsti on tulemas võistlused kulturismis ja ilmselt on vaja teha ka klubivahetus , sest selles kohas kus ma praegu treenin ei ole eriti hea treener ja arvan , et ei saa piisavalt heasse vormi võistluste jaoks , kui tema käe all edasi treenin. Ise uurides tundusid mulle väga normaalsed : MV , arena ja arcomani spordiklubid. Mv ja arcomani kohta olen kuulnud , et pidi väga ülerahvastatud olema ja ei saa rahulikult trennile keskenduda , sest peab olema masinajärjekorras , arenas pidi jälle masinate valik väga nigel olema. Äkki saaksid nende klubide külastajad rääkida kui head seal treenerid on ja mis oleks parim võimalus treenimiseks?
jaanuar 6, 2005 at 11:32 p.l. #44565savi_
Memberolen sinuga täiesti nõus … üsna masendav olukord on .. hinnad on ka suht soolased .
jaanuar 7, 2005 at 1:50 e.l. #44568Sten
MemberHehhhh, ise käin Arcomanis ja võin nii palju öelda, et kuu max oli vist õpilasele 315-minu arvates üldse mitte väga kallis…….ja rahvaga on nii, et jah mõni päev tõesti juhtub jõusaali poole peale 9-10 inimest, aga seda on väääga harva, enamasti hetkel 5 kanti ja suvel oli üldse nii, et päris pikka aega käis kohal Marek Kalmus (kes oli treener ja sai selle eest raha-palka), siis mina (kes esindab klubi ja käib tasuta) ja siis veel üx tüdruk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> naljakas või mis 
Aga jah-Arcomanis on ka väiksed vead…….ükski pole täiuslik
jaanuar 7, 2005 at 7:27 e.l. #44579muc
MemberMaka, hüppad kevadel välja?
jaanuar 7, 2005 at 7:48 e.l. #44580Valikordvalirespublika
MemberMis asja. 315 krooni kuu ja inimesi nii vähe. Tartus vist huvi ala vastu kyll väiksem, kui nii head võimalust ei kasutata. Tallinnas on suuremad saalid kyll enamasti puupüsti rahvast täis. kahju et Tartus ei ela. Edu
jaanuar 7, 2005 at 8:16 e.l. #44583Silver.
MemberMV spordiklubi on väga hea minu meelest. Eriti just masinate-kangide poolest. Hantlitega on vähe kehvemad lood. Aga jah, kui normaalselt trenni teha tahad siis oleks parem enne kella viite ära käia seal, muidu tõesti rahvast täis…
jaanuar 7, 2005 at 8:23 e.l. #44584Annika Pärtel
MemberKäin Avancias, mis on pisike, osad masinad amortiseerunud, õhtuti on kitsas ka. Näd vah on nats rahulikum. Kuu 600kr (krt, palju!). Samas praegu on see parim variant, sest on elukohale kõige lähemal ja om päevi, kus peale jõusaali pean jõudma veel teise trenni. Nii et kuna olen hetkel veel jalamees, siis ei tule kaugemad klubid praegu kõne alla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noh, kui natuke loovust rakendada, siis ajab asja ära.Sealset treenerit ei kasuta, sest teda on nii harva näha ja kui on, siis juhendab algajaid. Mina aga ei käi jõusaalis selleks, et niisama peenemaks saada või ilusaid mehi vaadata, seega…
Seega üritan oma jõududega hakkama saada, ise pidevalt juurde õppides ja katsetades.jaanuar 7, 2005 at 10:47 e.l. #44601Makaveli
MemberMaka, hüppad kevadel välja?Plaanitud on küll aga hetkel on puudu korralik treener.
jaanuar 7, 2005 at 11:00 e.l. #44604Alexander Andrusenko
Moderatork2isin kolmap2eval Arenas, mulle ei meeldinud. Suht v2he asju kuidagi, selga ei saa normaalselt teha. Hantleid on kyll palju, aga k6ige raskem oli vist 31, kui ma ei eksi. V6iks rohkem raskemaid hantleid olla. Aga seal saab suht normaalselt ka aeroobset trenni teha, on olemas stepperid, jalgrattad, s6udeergomeetrid. Mingisugune treener k2ib seal kyll punase s2rgiga, aga ei ole n2inud, et ta oleks kellegagi r22kinud seal.
jaanuar 7, 2005 at 12:17 p.l. #44609freshman
Member9-10 inimest
MV-s võib 8 ajal õhtul näha ligi 50 inimest. Ise muidugi nii hilja ei käi. Lihtsalt tekib ruumipuudus. Hantlitest rääkides on valik üsna viisakas. Võibolla tõesti – rääkides suurematest raskustest, näiteks üle 32 kg, siis tõusevad raskused hüppeliselt, aga siiski, ei kurda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2005 at 3:59 p.l. #44618Makaveli
MemberMV oleks kodust mingi 10 jalgsi tee , aga jah see rahvaarv on natuke hirmutav
jaanuar 8, 2005 at 12:45 p.l. #44666freshman
Memberega jah, rahvas hakkab kohale tiksuma suuremates hulkades juba nii 4 ajal…ise proovin trenni ära teha enne seda…
jaanuar 8, 2005 at 1:03 p.l. #44670Tsaar
Memberise kylastan MV-d soovitan ja soovitan sulle ka. Kui sul võimalik päevasel ajal käia, siis ei tohix kyll ylerahvastatusega probleeme olla. seal kange ja masinaid ka parasjagu.
jaanuar 8, 2005 at 3:14 p.l. #44690