Skip to main content

Kreatiin või proteiin

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kreatiin või proteiin

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen 18 aastane ja tegelen võrkaplliga ja samas ka jõusaali.

Nädalas 6 trenni,kaks korda jõusaalis ja 4 korda pallitreening!

Kas mul oleks soovitatav võtta proteiini või kreatiini või mõlemat!

Tahaks vältida väsimist ja lihaspinget ja samas ka jõusaalis lihast juurde!

kobras
    Member

proteiin + kreatiin + glükoos kõik nad mõjuvad hästi koos

Kuup
    Member

Kreatiin tsitraat – Annab võhma juurde, ning ka natuke jõudu. Sobibki sellistele kergetele aladele.

ero
    Member

ilmselt ei ole sa endale selgeks teinud mis on nende vahe? ( vastasel juhul sa nii ei küsiks )

Proteiin ehk valk on kuiva lihasmassi peamine koostis osa ( ca 80% ).Lisa valgu söömine soodustab õige treeningu korral lisa lihasmassi kasvu

Kreatiin= looduslik keemiline ühend mis kiirendab taastumist ja annab raskel treeningul või treenintsülkili lisa energiat. Lisaks energiale ja jõule seob monohydraat ( erinevalt tsitraadist ) veel lihastes vett mille tulemusena lihasmõõtmed suurenevad – lihased lähevad vett täis

Glükoos ehk lihtsüsivesik on peamiseks keha ( raku ) energia allikaks.

Nendest kõigest on foorumis palju juttu olnud – anna ainult otsingumootorile tuld – leiad kindlasti väga ammendavaid vastuseid.

hernes
    Member

kreatiin on parem sellele alale

hatebreed
    Member

Kasuta mõlemat samaaegselt kui raha on.Sellest ka paremad tulemused kui lihtsalt ühte kahest eelistada.

savi_
    Member

lisaks kreatiinile võtaks mina ka proteiinikest , sest ise tunnen ,et kreatiiniga saab küll korralikult trenni tehtud ,aga valk aitaks ehk paremini taastuda . Targad onud räägivad ka nii

Torpeedo
    Member

Aga kui kasutan kreatiini,siis tuleb ka lihtsalt lihastesse minevast veest massi liialt!

Jõudu ei tule,aga mass tuleb.!Hüpe jääb nõrgemaks!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.