Skip to main content

Tahaks vormi!!!!!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Tahaks vormi!!!!!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    madis
    Member

Nii!!!

Olen 104kg kaaluv 16 aastane poiss

ütlen ausalt ma olen peris paks kohe välja on see paista et kõht ees. Ja tahaks ike korda seda asja saada muidu siuke kehv enesetunne kui teised kõhnad ja ma pian olema siuke nagu ma olen.

Kas äkki keegi oskaks soovitada mulle.

1) kuidas piaks trennima et just sellest rasvast lahti saaks.

2)Kuidas sööma. Arvestades seda et ma lähen 7.00 kooli ja tulen sealt alles 15.00 ajal. Ja koolis praktiliselt võimatu mingit special toitu süüa

3)Kas peaks mingeid rasvapõletajaid sööma.

Äkki keegi oskab mind aidata!

Ette tänades madis

Risto
    Member

Selleks, et saada normaalsesse kaalu on vaja parasjagu tahtmist ja sihikindlat mõtestatud tööd – see on raske aga kindlasti võimalik. Mida varem sa sellega peale hakkad, seda lihtsam see on.

Parim viis kaalu kaotamiseks on madala koormusega kestvustreening. Loomulikult on oluline ka õige toitumine, kuid siin on olemas ka omad ohud. Kui koostad oma dieedi oskamatult, siis võid oma edasise töö teha väga raskeks. Kõige paremini allub keha dieedile esimesel korral. Kui sa selle nässu keerad, on edaspidi midagi korda saata juba palju raskem.

Kui soovid, võin aidata sul treeningkavad paika panna ja ka toitumise kohta nõu anda. Minu kontaktandmed leiad treenerite menüüst.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.