Skip to main content

Rasvavaba piim

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasvavaba piim

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused

Rasvavaba piima joote? 2liitrit päevas?

Raivo Piiber
    Member

Ikka joon, kuid mitte niipalju.Hommikul kruusike ja vahest päeval kah, kuidas kunagi…

Palju ühes keedetud munavalges valku on?

Raivo Piiber
    Member

ca 4g

TANK
    Member

joon rasvast 2,5 ja 3,5 piima…. lõssivett ei joo

Tank, mis lõssiveel viga?

Oleg109
    Member

Päris rasvavabat piima ei joo võibolla seepärast et rakveres peab otsima seda, päris igast poest ei leia aga joon 1,5% piima.Umbes 1l päevas.

Rasvatut ei joo. Tahaks kaltsiumi ka saada, seega eelistan 2,5%-list. Hommikul täisterahelveste peale või pudru sisse, õhtul sortsuke rohelise tee sisse.

M.M.
    Member

Rasv ei sisalda kaltsiumi, lihtsalt piimarasvas on palju D-vitamiini mis on peamine kaltsiumi imendumiseks

Marek, kas sa jood rasvavaba we?

M.M.
    Member

Ma isiklikult ei joogi piima, ainult niipalju kui kohvi peale või kohupiima lahjendamiseks kulub aga see on ka rasvavaba küll jah. Mul see rasva kogunemine kehale tuleb üldse nagunii hirmsalt kergelt, ma muidugi söön ka nagu metssiga : )

Marek, kas see Markus Rühli artikkel, kus kirjutati et noorte kulturistidele sobiks 2l rasvavaba piima päevas juua, kas ise soovitad ka seda? Kas rasvavaba piima valk erineb ka mingit moodi rasva piima valgust?

Marek, seda ma tegelikult öelda tahtsingi…

Seega “sinist vett” enam ei osta, kuigi varem tarbisin ja arvasin, et on hirmus hea

M.M.
    Member

See Rühli mõte juua 2 liitrit piima seisnes selles, et sel moel on lihtne oma valgukogus täis saada. Tavatoiduga on liiga palju jahmerdamist jne, see lihtsalt kergema vastupanu teed minemine. Liiter piima sisaldab ju 29 grammi valku ja 47 grammi süsivesikuid, seega väiksema mehe üks toidukord. Ise ei joogi sellepärast, et poole tunni pärast oleks kõht jälle tühi, mida ei saa öelda kui süüa samas väärtuses nt, liha ja riisi.

Makaveli
    Member

Aga proovi juua iga päev 2 liitrit piima , minuarvates natuke palju. Kusagilt olen lugenud , et ei ole mõtet seda piima üle 1 l päevas lahmida… miks ? – põhjust ei mäleta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.