Foorum avaneb uues aknas
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Foorum avaneb uues aknas
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
hatebreed.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2004 at 7:54 p.l. #3425
Razard
MemberMiks see nii on?
Tulen http://www.amazon.ee lehele, vaatan uudiseid ja siis tahaks asuda foorumit lugema. Esimese asjana loen ikka läbi 5 viimast teemat, mis avalehel välja toodud. Minu meelest võiks forum avaneda samas brauseri aknas. Vaatan ühe teema läbi, vajutan “back” nuppu ja võtan järgmise. Nagu tavaline netis surfamine.
Teine asi uudistega. Kui klikkan avalehel, kus uudiste pealkirjad välja toodud, mõnele konkreetsele uudisele, siis miks ma “back” nupuga tagasi avalehele ei saa. Seni olen kasutan “back” nupu asemel amazon.ee logole klikkimist, kuid see veidi tüütu.
Või nii peabki kindlasti olema?
detsember 26, 2004 at 8:24 p.l. #43658Tim
Membermulle meeldib see, et foorumi teemad avanevad uues aknas. see peaks nii ka jääma. ja kui klikkad mõne uudise peale siis tagasi saab kõige kiiremini kui klikkad uudise pealkirja üleval olevat linki “UUDISED”.
detsember 26, 2004 at 9:07 p.l. #43664hatebreed
MemberSee on jah jama et kui uudist loed siis back-iga tagasi ei saa pealehele.Rebane võiks modida asja natuke
detsember 27, 2004 at 9:17 e.l. #43685Sphinx
MemberSee on jah jama et kui uudist loed siis back-iga tagasi ei saa pealehele.Rebane võiks modida asja natuke
detsember 27, 2004 at 10:21 e.l. #43688muc
MemberEh, see on ju kogu aeg nii olnud alates hetkest, mil uus foorum valmis sai. ongi hea ju, teed foorumi lahti, vaatad uued kirjed ära, paned kinni, aga amazoni pealeht on kogu aeg olemas.
detsember 27, 2004 at 2:39 p.l. #43714Razard
Memberaga uudised ei avane ju uues aknas.Seda küll. Panin 2 asja lihtsalt ühte teemasse.
ja kui klikkad mõne uudise peale siis tagasi saab kõige kiiremini kui klikkad uudise pealkirja üleval olevat linki “UUDISED”.Õigus. Aga käe sees on siiski “back” vajutada.
Eh, see on ju kogu aeg nii olnud alates hetkest, mil uus foorum valmis sai. ongi hea ju, teed foorumi lahti, vaatad uued kirjed ära, paned kinni, aga amazoni pealeht on kogu aeg olemas.No ega siis alati pea kõik jääma nii kuis oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nii suur amazoni fän pole, et pealeht peaks 24/7 olemas olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks mul tuleb leppida olemasoleva süsteemiga kui enamus selle poolt
detsember 27, 2004 at 2:40 p.l. #43716Sphinx
Memberkäid ära pealehel, siis foorumis ja pärast seda enam pealehele ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. mind isiklikult see asi ei sega. akent sulgeda ei ole väga raske
detsember 27, 2004 at 3:03 p.l. #43724teufel
MemberMulle ei meeldi üldse kui kõik on aknaid täis ja sellepärast(muude asjade pärast ka) on Mozilla Firefox väga hea asi. Saate jätta esilehe lahti ja 5 viimast teemat ka ja kõik ühes aknas. Seda mitte nii rõvedalt nagu Operas vaid lahendus on Selline
detsember 27, 2004 at 3:07 p.l. #43725