paksud põlved please help!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » paksud põlved please help!
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2004 at 4:10 p.l. #3423
ollyolly
Member
detsember 26, 2004 at 4:18 p.l. #43637ollyolly
Memberja veel üks asi: treeneri abi mul eriti küsida pole võimalik kuna ma käin trennis käin päeval aga treenerid on saalis õhtuti
detsember 26, 2004 at 5:32 p.l. #43644superkaak
Memberpõlvedele peaks saama kindalsti trenazööril teha, sääre sirutused ette…siis võiks kükke ka veel teha ja sellel samal trenazööril veel kõhuli jalgade painutused(:S), midagi taolist…
detsember 28, 2004 at 6:31 e.l. #43752Ott Kiivikas
MemberNeed kehaosad on sinujaoks lihtsalt problemaatilisemad, harjtused on samad mis eelpool mainiti. Loomulikult on raske sellise info põhjal midagi öelda, kus viga on kuid mina arvan et eelkõige toitumises. Paljud ütlevad, et mu toitumine on korras, kuid lähemal uurimisel selgub nii mõnigi viga, mis segab lõpresultaadini jõudmist. Oled see mida sööd.
detsember 28, 2004 at 8:22 e.l. #43753Annika Pärtel
MemberEga jah, Otile midagi lisada pole. Kaaluprobleem on ALATI valest toitumisest. Tee omale toitumine selgeks ja lase trenniga samamoodi edasi. Tulemused ei tule üleöö, vaja natuke pingutada ikka ka.
detsember 28, 2004 at 9:42 e.l. #43754Raivo Piiber
Memberja võid ju velotrena ka uhada, abiks ikke
detsember 28, 2004 at 12:30 p.l. #43758Annika Pärtel
MemberEga see “jalamasinate” kasutamine pekki vähemaks ei vii. Üldist aeroobset vaja teha (peale igat saalitrenni vähemalt 30min+ mõni päev ka ainult aeroobne ja siis juba pikemalt ehk isegi kuni 1,5 tundi), samuti toitumine korda seada.
Vaid teatud piirkonnast ja ruttu on võimalik rasvast lahti saada vaid kirurginoa abiga, seega tervislikumat meetodit ehk siis trenni valides pead arvestama pikema aja ja kompleksse ning järjepideva harjutussüsteemiga.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.