Skip to main content

Valgu söömine…

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Valgu söömine…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Marko
    Member

Ma vaatan, et mõned tarbivad valku iga söögikorra järel. Kuidas on siis efektiivsem, kas peale igat söögikorda või kord päevas see ~30-40g???

M.M.
    Member

Sa ajad küll segast, küsimusest ei loe välja mida sa teada tahad.

ero
    Member

peale igat söökirda kohe kindlasti keegi veel 30g valku lisaks ei söö, see teeb ju lihtsalt paksuks ja on valgu/raha raiskamine! võibolla kysisid et kas yhe sõõgikorra asemel on võimalik 30g valku võtta? jah seda kyll- seda teevad palju kes ei saa korralikult süüa.ja kui sa soovid võtta valku ainult yhekorra päevas siis tee seda peale trenni, siis on kõige mõtekam.

Priit
    Member

Mitu grammi pulbrit o 1 spl. täises pulbris?

Ma söön nii, et hommikul kuskil 25g valku. Lõunal u. 30 g, Õhtul ligi 30g + veel 2 või ka 3 valgu?eiki kust saab kah nii 30 g valku. Rohkem organism korraga ei pidavat omastama.

Anonüümne
    Guest

kust on võimalik Tallinnas saada kõige odavamalt valgupulbrit?

Anonüümne
    Guest

supilusikal oleva valgupulbri koguse saab kindlaks teha jägmisel meetodil: võta kilone pulbripakk, kühvelda see tühjaks ning jagad 1000g kühvelduste kordusega. Nigu lupsti vastus käes!

Anonüümne
    Guest

kust on võimalik Tallinnas saada kõige odavamalt valgupulbrit?

Anonüümne
    Guest

Pole võimalik öelda, et 1 spl. on nii palju gramme. Mass oleneb ju kahest komponendist – tihedusest ja ruumalast. Ruumala on küll üks, kuida aine tihedus oleneb ju ainest. Arvan, et kõige kindlam viis teada saada on ise ära kaaluda. Võtta miski 20-30 või rohkemgi supilusikat ainet ning panna pisikesse kilekotti ning minna kuskile suuremasse poodi ja puuvilja leti juures ära kaaluda. Seal on suht täpsed kaalud aga suurema koguse puhul peaks viga väiksem tulema. Minu andmetel üks kuhjaga supilusika täis Super Lemonit on umbes 15 grammi. Seega kuna aine sisaldab 80% valku ning organism on suutelmine 30 grammi omastama tuleb võtta 50 grammi pulbrit, seega umbes 4 kuhjaga supilusika jagu ainet.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.