Skip to main content

Sheiker

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused

Kas te loputate oma sheikerit ka peale kokteili joomist? Ma üks kord ei loputanud ja paar päeva seisis siis selline sita hais tekkis.

Scorpius
    Member

Loogiline ju.Ma arvan et kõik toidunõud mida on just kasutatud ja siis lased neil paar päeava ilma pesemata seista lähevad haisema.Mina pesen loputan küll sheikeri peale igat joogikorda.

freshman
    Member

Makaveli
    Member

Ma lihtsalt loputan rohke veega puhtaks.

tolkamid
    Member

ei tea pole veel ükski toidulisand haisema hakanud, kuigi ka paar korda pesin visdt mõnikord

hatebreed
    Member

Isegi tavaline vesi läheb seal kinnises sheikeris haisema kui paar päeva kinnises sheikeris ja soojas toas vedeleb.

muc
    Member

Point ongi selles, et sheikeri kaant ei tohi kinni panna. Siis ei lähe haisema ka.

kame
    Moderator

hallitus ja kopitus on 2 väga huvitavat asja!

hugo boss
    Member

ma olen avastanud et erinevate maitsetega toodetel on tekib erinev hais. palju õnne mulle. kõva avastus

hatebreed
    Member

See valgu lebra ja maitse jäävad ikka pikaks ajaks shakerisse. Mul seisis puhtaks pestud shaker ca pool aastat kapis ja kui uuesti kasutama hakkasin toda seda shakerit siis see valgu maitse pole kuskile kadunud ja ka lõhn. Pannes sinna shakerisse vett, annb kohe vanilli maitse tunda

Scorpius
    Member

Jah ega sellest valgu maitsest ja lõhnast sealt shakerist nii lihtsalt lahti ei saa.Väike hais ja maik jäävad ikka shakerile juurde

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.