Skip to main content

Kui palju?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mitu korda päevas tulex valku annustada?

Ott Kiivikas
    Member

Valku sisaldavad minu toiduratsioonis kõik 6 toidukorda, tervislikus toitumises võiks ka tavainimesel olla 5 toidukorras igas natuke valku. Kõik sõltub lõppeesmärgist kui see on lihaste kasv siis pead iga toidukorraga saama 30 – 40 gr. et ära katta päevane vajadus.

kiid rock
    Member

4 korda päevas: hommikul, pool tundi enne trenni, peale trenni, õhtul enne magama minekut või öösel.

loomulikult ei tohi unustada, et iga toidukord sisaldaks samuti 20..30g valku

kas peab paika, et piimaga ei ole proteiini pulbrit soovitav segada?

rustik
    Member

kiid rock – mina olen mitmest kohast uurinud ,et piimaga segamine suurendab proteiini efektiivsust ning kogust märgatavalt ja see pidavat lausa kiiremini imenduma .kuid mis on vaja meeles pidada ,inimene ei omanda ühe toidukorraga rohkem valku kui 50 gr !!!!ja kui me tahame lisada massi ,siis mitu grammi kehakilo kohta peame valku sööma päeva jooksul ….!? uuri järgi

joey
    Member

kiid rock – mina olen mitmest kohast uurinud ,et piimaga segamine suurendab proteiini efektiivsust ning kogust märgatavalt ja see pidavat lausa kiiremini imenduma

tahaks teada kust täpsemalt oled uurind seda. oma loogika järgi peaks piim just aeglustama, kuna sisaldab rasva ja ka kaseiini, mis on aeglasti imenduv.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.