Eesti lisandid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Eesti lisandid
- This topic has 24 replies, 21 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
muc.
-
AutorPostitused
-
september 30, 2002 at 6:04 e.l. #3357
toimetus
MemberHuvitav oleks teada, miks ei reklaamita eriti kusagil Eestis toodetavaid toidulisandeid, kas nende kvaliteet on siis tõesti nõnda halb? Tallinnas asub selline asutus nagu seda on “vägilane” mis toodab samuti sportlastele ja kulturistidele proteiini pulbreid, taastumispulbreid, valgu-jne pulbreid. Vaadates hinnaklassi jääb arusaamatuks, miks neid tooteid eriti ei kasutata või on mul asjast vale arusaam? Näiteks maksab valgupulber SUPER-Pro “vägilases” ainult 160 krooni ringis ja kogus on üle 1500g Mõtlemisainet teile siis ja ootan asjakohaseid kommentaare.
september 30, 2002 at 6:49 e.l. #31341Ott Kiivikas
MemberAlustan vastust samade sõnadega nagu küsija, näiteks Kadaka turult on võimalik osta tossud 200.- tk, samas Nike omad maksavad 2000.-. Igale kaubale on olemas ostja lihtsalt tuleb ta üles leida.
september 30, 2002 at 6:55 e.l. #31342M.M.
MemberKes vähegi asjaga kursis on, teab et sojavalguga lihast ei kasvata. Teiseks maitse omadused ei ole kiita ja üldse on sellest juba juttu olnud.
september 30, 2002 at 2:23 p.l. #31343Anonüümne
GuestÜks sõber ostis Pro 80. “Vägilase” toode. Ma pole ennem valgupulbritega kokku puutunud, aga selle maitse oli küll alla igasuguse arvestuse. See läks vaevu alla. Võibolla olen asjast valesti aru saanud ja kõik sellist laadi tooted ongi äkki sellise maitsega?
september 30, 2002 at 4:20 p.l. #31344hary
MemberÜks selline müüa on veel: http://www.biolab.ee/
Rohkem olen neid tooteid näinud rahavajooksudel müüa.
Kae nalja, pidasid seal(vt. biolab.ee) igaks juhuks ka ära märkida järgnevat-ei ole juustutööstuse kõrvalprodukt-mine sa tea äkki veel rahvas mõtleb, et tehakse jäätmetest
). Juba iseeneset sõnademäng ei ärata usaldust: a la : erakoltselt efektiivne jõulise lihasmassi kasvatamiseks. Juba see lause kutsub ostma…
Muuseas, vadaku vett mis juustutööstuse jääk kasutati varem traktori radikate läbipesuks. Aastatel 50-60
oktoober 28, 2002 at 8:22 p.l. #31345Taavi
MemberJutt jumala õige-ostsin Biolabi valku huvi pärast.Esiteks oli maitse alla igasugust arvestust:Väidetavalt vaarikas minu arvates oleks võinud olla ka koers..a-igatahes kohutav.Seda jama oli võimatu üldse mingis vedelikus lahustada.Pärast kui hakkasin asja põhlalikumalt uurima siis avastiasin et-sisaldeb “anaboolseid kasvuagante ja metabolismi aktivaatoreid”,kõlab kuidagi kahtlaselt või mis?Kuulsin kuskilt et see jama keelati üldse tarbijakaitse poolt ära, ma ei tea kas see on tõsi või mitte.Igatahes on see tuntud nipp et alguses toodetakse jama mingite kahtlaste komponentidega,kõik toimib ilusti tüübid läevad 2 korda suuremaks ja kui klientuur on saavutatud ja nimi tehtud võetakse need lihtsalt välja.Ärge seda jama küll ostke,võib olla tuleb ka kunagi aeg kui saab Eesti kvaliteetset valku osta-ma praegu küll ühtegi firmat ei tea.Kes arvab et mu jutt on jama võib minuga vabalt diskuteerida,sest kõik eelnev on ainult minu arvamus.
oktoober 28, 2002 at 8:42 p.l. #31346david
Membertjah, Protein No 1 on küll kallilm, aga maitse on tal küll väägäa hea – võta või mitu shake’i järjest..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja lahustub hästi ning puha… Eesti omasid ei ole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2002 at 1:06 p.l. #31347RIX
MemberProovisin tuttava käest Muscle Pro 7-t(või Muskle Pro 7-t, nad ei tea oma kodulehel isegi, kuidas õigem on) see oli igatahes võika maitsega nii et sülgasin ta välja. Odav see pask ju on-aga esmalt peaks tervisest lugu pidama, ei kujuta ette mis sodist need Kopli keemikud selle kokku on keeranud. Jääd veel pimedaks. Ja huvitav- kas Mart Poom ka ise teab, mida ta reklaamib? Võin kihla vedada, et seda paska ta ise ei tarbi. Vaadake kodulehte: http://www.biolab.ee- ei ärata usaldust ka pea igas lauses leiduvad kirjavead. Ma ei tee siin reklaami, et oste aga kõik Oti käest, on ju veel sadu teisi korraliku kama tootjaid, aga siiani on Protein nr.1 olnud üks meeldivamaid.
november 5, 2002 at 3:00 p.l. #31348toimetus
MemberMingi selline venemaal toodetud õppe proteiin on ka praegu saadaval, aga see kisub kategooriasse ” salaviin-salasuitsud”.
Soodne ta on ja hea maitsega – millest tehtud, ei tea keegi ….
november 6, 2002 at 10:29 e.l. #31349Arvo
Memberkas keegi oskab öelda kuidas saab jõusaali treeneri katekooriat teha ja kuidas Otiga ühendust saada
november 6, 2002 at 12:13 p.l. #31350Ott Kiivikas
MemberMinu e- mail on ott@kulturism.ee
november 13, 2002 at 8:54 e.l. #31351Ruve
Membernovember 13, 2002 at 10:12 e.l. #31352Anonüümne
GuestJuustutööstuse jäägi vadaku vee kohta võiks veel lisada,et tegu on päris happelise veega.Traktorite radikate pesuks kasutatakse seda veel tänapäevalgi ja ka teiste vasest nõude pesuks.Valades seda tsingitud nõusse,läheb see 24 h korralikult rooste.
Samas kasutatakse seda ka väga palju loomasöödaks,sest seda saab tasuta ja on päris tõhus.Seda nii Eestis kui ka Soomes nt.
Isiklikult eelistaks küll Soome-Rootsi tooteid.
november 13, 2002 at 5:27 p.l. #31353Sten
MemberNagu siin on räägitud, et mõnedes valgu pulbrites on mitte lubatuid aineid lisatud (Näiteks nagu Taavi räägib, eti biolabi tooted sisaldavad mitte lubatuid aineid), aga kas siis ei ole võimalik kontrollida seda, et millistes siis ikka on (mitte kuulujuttude järgi). Näiteks võetakse 5proovi igat pulbrit erinevatest kohtadest näiteks No1., biolabi, lemonit ja veel mõnda kasutatumat valgu pulbri ja hiljem testitakse, kas mõni neist sisaldas keelatuid aineid ja siis võiks rahvale ka teatada sellest (millise tulemused olid positiivsed ja millise negatiivsed). Ja ma usun, et iga inimene, kes valgu pulbrit kasutab, tahaks teada, ega see pulber ei sisalda keelatuid aineid.
september 21, 2003 at 1:14 p.l. #31354Juss
MemberKas siis selline proteiin nagu see Muscle Pro 7 on ei aita kohe mitte kuidagi? Praegu ostsin endale selle kuna ei tea nendest proteiinidest eriti midagi aga siin olevat juttu lugedes ma rohkem vist seda ei kipu ostma. Äkki siis oskab keegi soovitada milline proteiin oleks algajale kasulik?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.