Alaselg
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Alaselg
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
kiid rock.
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2004 at 8:23 p.l. #3342
Mürakas
MemberTere Ott,kle ole mees ja ütle mis kasu ma saan alaselja treenimisest??Tavaliselt peale esimest seeriat keretõsteid on selg roppumoodi haige!Milles võib probleem olla?
detsember 13, 2004 at 8:57 p.l. #43027Anonüümne
GuestPole küll Ott aga arvan niimoodi: selg liiga nõrk sul ja peaksid olema ettevaatlik selel treenimisega(tasa ja targu)
detsember 13, 2004 at 11:13 p.l. #43035ero
Memberkas sain asjast õigesti aru – Tere Ott,kle ole mees ja ütle mis kasu ma saan alaselja treenimisest – et miks sa üldse trennis käid? ilmselt selleks et ikka rammu ja jõudu oleks. Alaselga on vaja näiteks selleks, et sa jõuaksid maast kartulikotti tõsta.
Tavaliselt peale esimest seeriat keretõsteid on selg roppumoodi haige!Milles võib probleem olla? – jah, oleneb milline on sinu treeningstaa?. Kui see on lyhike, siis on põhjus tõesti ilmselt selles, et oled alganud alles nende lihaste koormamist/treenimist Seega tuleks alustada väikeste korduste arvuga ja peale igat reeningut lasta lihastel ikka korralikult 96h või isegi rohkem taastumiseks. Samas kui oled juba staazikas treenija siis .. kas on võimalik, et oled seljaga midagi rasket tõstnud ja seljale liiga teinud? Sellisel juhul oleks vaja kindlaks teha milliga võib tegemist olla ( arsti või kogenud füsioterapeudi juures ) – ning anda puhkust.
detsember 14, 2004 at 8:16 e.l. #43040Ott Kiivikas
MemberAlaselg on väga oluline koht jõutreeningute seisukohalt, kõik ettekallutatud harjutused seljale ja jalgadele kükke tehes, on suur koormus alaseljale. Hästi arenenud alaseljalihased aitavad vältida traumasid nende harjutuste sooritamisel. Lisaks keretõstetele, soovitan edasijõudnud harjutajail teha ka jõutõmmet kangiga, hes oleks kui keegi kogenum või treener oleks alguses juures, et vajadusel tehnikat õpetada.
detsember 14, 2004 at 12:16 p.l. #43049Mürakas
Memberselge,aitäh abi eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2004 at 12:21 p.l. #43050kame
Moderatormuide ütlen seda et kui ma alustasin jõusaali 3 a tagasi siis mul oli ka alaselg just nõrk! naiivselt mõtlesin et teen muid asju ja las ta jääda! oli vale tegu sest kuna muud raskused tõusid siis seljalihastes oli ülepinge nii et 2 selgroo lüli on siiani väljaspool! loodan et sa ei korda seda sest see on piinarikas! nüüd olen selja järgi aidanud ja kõik sujub !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2004 at 1:27 p.l. #43054kiid rock
Memberjõutõste on kõige parem alaselja tugevdaja, unustage see kaldpink, kus tuleb ülakeha alla-ülesse vibutada- see treenib väga kitsast osa seljalihastest. kaasake oma treeningprogrammi jõutõste või kükk ja jälgige ennast kasvamas.
deadliifts and squads are the true test of will
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.