Skip to main content

H.I.T programm

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » H.I.T programm

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Don Diablo
    Member

Tere

Alustasin regulaarset jõusaalis käimist 3 kuud tagasi. Viimane kuu olen teinud nn HIT programmi järgi. Tundub, et asi mõjub.

Kas kellegil on kogemusi selles vallas.. oleks väga tänulik.

HIT-ist sain teada aadressilt :http://www.bodybuilding.com/fun/bbinfo.php?page=HITPrograms

Igasugused kommentaarid on oodatud

Axer
    Member

Selle kohta olen igast infi otsinud…….kõik kes seda kiidavad on olnud juba enne väga heal tasemel ning on kastuanud seda ainult lühiajaliselt. Olen kindel et kui sa jõusaalis 2 kuud käinud oled siis ei ole HIT(High Intencity Training nagu Hatebreed parandas)sinu jaoks. Kui sa seal 2 kuud ainult käind oled siis töötab ükskõik milline treening, see ongi alguses hea

Don Diablo
    Member

See võib muidugi tõsi olla, et mul progress tänu asja uudsusele on kuid kui rohkem asjasse süveneda siis ei tahaks eriti uskuda, et HIT algajatele ei sobi.

Kuigi peab tõdema, et saalis kus mina käin ei ole ma veel kedagi HIT-imas näinud.

Äkki veel mõni asjatundja arvamus

HIT on minu arust väga hea, kuid kogu asja miinus on selles et võib rasva minna, kui ikka korralikult süüa. Ma pole proff, aga minu hinnang on positiivne.

hatebreed
    Member

Olen kindel et kui sa jõusaalis 2 kuud käinud oled siis ei ole HIT(High Intendency Training)sinu jaoks.

Ma arvan et ikka High Intensity Training(HIT). Vaata ennem kui postitad jama.

TANK
    Member

Alustasin regulaarset jõusaalis käimist 3 kuud tagasi. Viimane kuu olen teinud nn HIT programmi järgi. Tundub, et asi mõjub.

Kui alustasid 3 kuud tagasi siis mõjub kõik hästi…

Axer
    Member

Olen kindel et kui sa jõusaalis 2 kuud käinud oled siis ei ole HIT(High Intendency Training)sinu jaoks.

Ma arvan et ikka High Intensity Training(HIT). Vaata ennem kui postitad jama.

kiid rock
    Member

kurat, mulle meeldib HIT, jah ausalt meeldib. alustasin sellega u. kuu aega tagasi. kolasin enne seda netis väga palju ringi ja otsisin infot selle kohta- kui aega saan siis püüan siia ka mõned põhimõtted ülesse panna. samas vaadates jõusaalis ringi leiad vaid paar inimest kes treenivad n.ö. õigesti (kasulikult)

Don Diablo
    Member

Seda on küll hea kuulda, et siin kandis ka HIT-i tehakse.

Küsiks paari asja.. Kuidas ajaga hakkama saad? Mina näiteks sain asja 47min sisse mahutatud alles paar trenni tagasi.

Kas treenid tervet keha ühel päeval?

Mida sa trenni ajal jood, et kokku ei kuku..? Mina olen isostari joonud.. ja täitsa talutav on enesetunne. Eile proovisin vett juua nagu siin osad soovitavad aga siis pidin peaaegu, et kokku kukkuma.

Ootaks meeleldi vastuseid

Hitimees

kiid rock
    Member

Kuidas ajaga hakkama saad?

minul kipub koos soojendusega 1:30 kanti aga see ilmselt selle pärast, et soojendusele kulub see 30min

Kas treenid tervet keha ühel päeval?

Ei, 1-nädal:esm. rind 3-harjutust; triitseps 2-h; kõht; kolmap. selg (paksus) 2-harj, biitseps 1-harj. JÕUTÕSTE; reede. selg (laius) 2-harj; õlad 2-harj.; JÕUTÕSTE

2-nädal sama aga erinevad harjutused

nüüd võib küsida miks ma jalgu ei treeni, sest: olen mitmeid aastaid rattast sõitnud ja eristus on päris hea jalgadel, olen päev otsa niigi jalgadel (hoian midagi ka vanaduseks);

Mida sa trenni ajal jood, et kokku ei kuku..?

hirmus läbi võtab HIT küll, sul on õigus isegi ülejärgmisel päeval on tunda, joon extrani elektrolyte (vist)

Don Diablo
    Member

No soojendusega läheb mul ka kauem aga raskuste kallal üritan alla 50 min olla.

Kusjuures teen tervele kehale(kokku 17 harjutust) ja üle päeva… vahel puhkan ka kaks või kolm päeva.

Aga noh.. HIT programmi tehakse mitut moodi, kõigile ei peagi asi ühtmoodi meeldima.

Igatahes edu

Mis faking HIT-i te seal saalis tund aega teete?? High Intensity – kõrge intensiivsus!

Ise tegin trenne nii 20 minuti kanti… Mike Mentzeri Heavy Duty süsteemi kasutasin, rind/selg, jalg, õlad/käed, jalg.

Don Diablo
    Member

Kui sa lugeda viitsid siis http://www.bodybuilding.com/fun/hitworkout.htm

Kommentaare paluks

kiid rock
    Member

pikk jutt aga seekord mitte üldse si**t jutt

http://www.ironbodybuilding.com/forums/ind…hp?showtopic=33

Don Diablo
    Member

Läks päev… läks teine a teema sain loetud. Ei ole jah s….t jutt. Enamus asju juba teada aga mitte nii põhjalikult. Eks see point ikka ongi enda rihmaks tõmbamises mitte niisama näo tegemises. Loomulikult ka söömine… a selle vastu ei vaidle vist siin foorumis keegi.

Tundub, et on õige tee valitud!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.