Skip to main content

Küsimus Ott Kiivikasele

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Küsimus Ott Kiivikasele

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    kobras
    Member

Mul on selline küsimus, et kui mul on ostetud protekas, kas seda võetakse ainult trenni päevadel või võetakse iga päev? Ja kas sellest on ka kasu, kui võtta veidikene enne trenni?

Oleg109
    Member

Võetakse iga päev isegi nendel päevadel kui ei käi trennis, kuid mitte trenni päevadel võetakse väiksemad kogused. Seda tulekski võtta umbes 1h enne trenni ja umbes 15 min peale trenni.

ochii
    Member

loe nüüd, pane käsi südamele ja ütle päris ausalt, et kas ise said aru, mis sa kokku sogasid?

ochii
    Member

Mul on selline küsimus, et kui mul on ostetud protekas, kas seda võetakse ainult trenni päevadel või võetakse iga päev? Ja kas sellest on ka kasu, kui võtta veidikene enne trenni?

iiiiiiijahhh, nii see on, et võetakse iga päev (see on tegelikult tingitud valguvajadusest — kui sa tahad kasvada, pead saama 2-2,5 grammi valku ühe kehakilogrammi kohta päevas. 70 kilogrammi kaaluv inimene peaks siis selle arvutuse järgi saama päevas proteiini kokku 175 grammi [70 x 2,5])

aga ma teeksin esmakõige nii: kõigepealt ajaks toitumises näpuga järge, teeks aktiivselt trenni (ise need pulbrid loomulikult ei tööta) ja siis võtaks seda toidulisandit, et kompenseerida seda puudujääki, mis sul päevasest vajadusest puudu on jäänud. muidugi on see idee hea ja tulemus parem, millest härra oleq kirjutas (trennipäevadel kaks korda valku)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.