Mis trenni tehakse kreatiniga?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Mis trenni tehakse kreatiniga?
- This topic has 25 replies, 10 voices, and was last updated 21 years, 2 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2004 at 12:37 p.l. #3255
sergei30
MemberMis trenni teha kreatiniga:kas jõudu või lihasmassi?kui pikalt ?
november 30, 2004 at 4:06 p.l. #42502freshman
Membermõttetu küsimus…sa pole vist mõelnudki siin natuke ringi vaadata, ega??
november 30, 2004 at 4:23 p.l. #42503Sphinx
Memberkreatiin ei aita treenimisel suurt midagi, ise pead liigutama
detsember 1, 2004 at 6:04 e.l. #42518sergei30
MemberEga minigite munnide käest siin ei küsi!Küsin Ottilt,ülejäänud imevad ###### edasi!!!
detsember 1, 2004 at 6:08 e.l. #42521Raivo Piiber
Memberto rebane-soovitan oleg30 bannida!to oleg30-kusagilt ei loe välja, et su küsimus Otile oleks suunatud!
detsember 1, 2004 at 6:23 e.l. #42522Raivo Piiber
Membervabandust, mõtlesin ikka sergei30-t.
detsember 1, 2004 at 1:36 p.l. #42534Makaveli
MemberMingitel mõttetutel jutumeestel ja ropendajatel tuleks küll siit foorumist eemale hoida.
detsember 1, 2004 at 2:31 p.l. #42538sergei30
MemberKõik siin sind ootasid,kuna sa tuled ja ütled oma arvamuse.Hoia parem oma suu kinni!
detsember 1, 2004 at 2:50 p.l. #42539Anonüümne
Guestsergei30 ela ennast väljaspool netti välja!
detsember 1, 2004 at 5:42 p.l. #42545sergei30
MemberMina ei ole esimesena alustanud.ma esitasin Ottile küsimust,kuna see on teema nimeline foorum ja vaata kes seal vastama hakkasid!
detsember 1, 2004 at 6:23 p.l. #42548Yx_naine
Memberkuule inimene
ära õienda, kas keegi peab sinu eest töö ära tegema
vaata kasvõi siin foorumis otsinguga leiduvad teemad enne läbi
olgu teen sulle lihtsamaks:
ja veel amazon.ee lehel samuti otsing üle artiklite
võta ja loe palju jaksad ja mõtle ka sinna juurde natuke
edu
detsember 1, 2004 at 6:28 p.l. #42551hugo boss
Memberpole olemas lolle küsimusi. on lollid ja valed vastused. pealegi kelleks mõni isik siin ennast peab et otsustada milline küsimus on mõtetu ja milline pole. selle jaoks on admin. tegemist on otile suunatud küsimusega ja kui ott vajadust näeb siis ta ka vastab. teised olgu vait. mu arust on elu mõtetu vaadata kuidas kutt teeb ühe postituse ja kohe keegi hõiskab et pange talle bann peale. naljatilgad. siin on olnud miljon mõtetumat küsimust ja eriti vastust. mõnede autoriks on keegi Dev.
detsember 1, 2004 at 6:49 p.l. #42554freshman
Memberasi pole praegu üldse selles, mida ta küsis…räägime siiski elementaarsest viisakusest…kui inimene on laisk nagu kapsauss ega viitsi isegi vist kõige rohkem levinud küsimusele vastust otsida, siis ei ole ju midagi teha…mõttetutest vastustest rääkides ei ole mõttekas ka sinu postitus, hugo boss…vaevalt sergei30 selle arvel oma “probleemile” lahenduse leiab…
detsember 1, 2004 at 7:09 p.l. #42555Anonüümne
GuestHuvitav, mis see sulle annab, et sa siin üritad teisi maha teha? To hugo boss(see teine teema mida ma vaadanud olen ja siingi nokid)Sa pööra parem enda jutu sisule ja kestale rohkem tähelepanu
abrossimovi teemaga solvasin sind kuidagi?Palun vabandust
Bannida sooviti sellepärast, et ta hakkas siin ennast imelikult väljendama
Ja kus on see mainitud, et ainult ott võib vastata(mees küsis, vastati(vaadaku natuke ringi)(oleks ta sõimamise asemel vaadanud, oleks kõik see loba siin ära jäänud).
Hugo Boss ma loodan, et said asjale pihta(ja kui veel minu pihta midagi on, siis võid rünnata minu postkasti või silmastsilma mind)
detsember 1, 2004 at 7:09 p.l. #42556hugo boss
Memberja vaevalt ta sinu postitust lugedes oma probleemile lahenduse saab. loe pealkirja. küsimus otile. kas oled ott? vaevalt küll. novot aga mis targutad siis. ja selles kogu asi ongi. rohkem ma sel teemal sõna ei võta.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.