Skip to main content

Poks

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Lutzky
    Member

Tere!

Probleem: Olen poksiga tegelenud juba 3 aastat, selle kõrvalt käin loomulikult jõusaalis, jooksmas, ujumas, sõidan jalgrattaga jne. Just jõusaaliga seoses on tekkinud huvitav tähelepanek…..kuigi teen korralikult lamamist, tõstmist jne. ei näe ma erilist arengut…..saavutasin nt. oma lamamisrekordi ja sealt ei suuda lihtsalt edasi minna, kusjuures löögi “jõudu” on piisavalt.

Küsimus: Mida teha, et just tuleks jõusaalis paremad tulemused, samal ajal sellega suurendada löögi jõudu ja kiirust ning säilitada oma normaalkaal?

Ette tänades!

Ott Kiivikas
    Member

Raske on nii üldise jutu peale öelda kus viga võib olla, fakt on see et sa ei saa olla hea lamades suruja ja samal ajal kiire poksija. Saad olla mõlemil alal keskpärane. Ma ei saa Leesmanniga võistelda lamades surumises ja vastupidi, kuigi mõlemad treenime jõusaalis on tulemus erinev kuna lõppeesmärk on erinev ja treeningmetoodika. Põhjus võib olla ka puudulikus toitumises või selles et treenid liiga palju ka siis tihtipele areng seisatub.

pitbull
    Member

ise olen teinud näitex nii et peale jõusaali läxin jutsu trenni(rõhk trennis oli rohkem löökidel kui maasvõitlusel).oleme ausad tõmbab kummi ikka tyhjax kl.raudselt pea sööma toidulisandeid kui mitut ala teed muidu jooxed kokku.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.