Skip to main content

Süsivesikud

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused

Ma ostsin apteegist 200g glükoosi. Mulle öeldi et see on sama mis viinamarja suhkur. 200g maksis 23. Kas see sobib peale trenni proteeini sheigi sisse?

Nipitiri
    Member

Ise ostan Saksa toodet Trauben Zucker viinamarjasuhkrut (500 g) selle hind jääb 12- 13 kr. ringi, soovitan enne seda, sest tuleb “nats” odavam <_<“>

Tim
    Member

glükoos=viinamarja suhkur

mina panen glükoosi tablette, mis sisaldavad multivitamiine ka. 3 tabletti päevas ja kogu vajalik vitamiini ring käes ööpäevaks. + glükoos. muidu olen neid söönud ka niisama “kommi asemel”. hea maitsega on.

starter
    Member

SAKSA DEXTROSE ON KÕIGE PAREM JA ODAVAM, MINU ARVATES.

Axer
    Member

SAKSA DEXTROSE ON KÕIGE PAREM JA ODAVAM, MINU ARVATES.

Olen nõus

TANK
    Member

Tartus Sitakas (citymarket) 13.90.-

aga kas keegi teab kust Paidest saaks?

Raivo Piiber
    Member

Pagan, siis ma olen tünga saanud, sest Pärnu Port Artur 2-s maksab see Trauben Zucker 16 eeku, eile just ostsin <_<“>

Axer
    Member

Pead selle kahekroonise kaotuse lihtsalt üle elama

Raivo Piiber
    Member

juba sain hakkama, laenasin naiselt <_<“>

pitbull
    Member

SAKSA DEXTROSE ON KÕIGE PAREM JA ODAVAM, MINU ARVATES õige me ju arenguriik alles

Tim
    Member

millal oleks õige aeg üldse glükoosi tarvitada? peale trenni sheigiga koos? kas glükoos tõstab sama palju insuliini taset kui tavaline suhkur?

muc
    Member

Äkilisemalt. Glükoos ei vaja seedimist, vaid paisatakse kohe vereringesse. Teised süsivesikud vajavad seedimist, sest nad töötatakse ümber glükoosiks.

Tim
    Member

olen siin nüüd mõndasid varajasemaid teemasid lugenud ja leidnud neist, et glükoos ja dekstroos on kaks erinevata asja. on see tõsi? minuteda ikka sama asi ju!?

käisin ise kah just apteegis, ostsin glükoosi, peale kirjutatud veel dekstroos monohüdraat. ostsin siis ära ja küsisin veel kas dekstroosi on. müüja ütles, et ei ole

Autor
    Postitused
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.