Skip to main content

kuidas selgeks teha ,et proteiin on hea???

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » kuidas selgeks teha ,et proteiin on hea???

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Titaan
    Member

Mind ajavad siin nii närvi ,et paljud teevad trenni ja nad teevad Eesti tasemel oma silmaga vaatan kuidas poisid on jummala väsinud trennist!!!

Ma olen proovinud neile selgeks teha ,et võtke proteiini ,et siis tuleksid palju paremad tulemused kui enne ja enese tunne on palju parem!!!

Aga keegi rääkis ,et kui teed kolm korda nädalas trenni siis hakkab proteiin neerudele ,maole ja süda pidi rasvuma hakkama!!!

Sellist asja ei tohiks ju juhtuda kui võtad enne trenni ja peale trenni võtad proteiini zeigi???

Kas see jutt vastab tõele või kuidas ma saaksin neile selgeks teha ,et see proteiin aiatab?

joey
    Member

huumori mehed seal kandis siis <_<“> aga tee sina trenni proteiiniga ilusti ja mehed näevad kuidas kasvad, siis hakkavad ka võtma. või veel parem saada nad siia amazoni lehele ja las loevad siinseid artikleid või midagi. ega jah, neid on liiga palju, kes treenivad paraku valesti

TANK
    Member

selgeks saad teha nii et kasutad ise ja kasvad suuremaks – ja oled hea eeskuju <_<“>

hugo boss
    Member

katseeksitusmeetod. ja kusjuures mis töötab ühel ei pruugi töötada teisel jne.

Makaveli
    Member

Nende meeste arusaamade kohaselt ei tohix kõrge proteiinisisaldusega toite ka süüa , süda rasvub ju <_<“>

hatebreed
    Member

Kus kandis selline möll käib????

Ära vaevugi neile selgeks tegema seda. Kui nende mõtteviis juba on selline, siis see jääb ka selliseks, kui nad just ise ei avasta midagi. Kui nad arvavad et proteiin on paha, siis las nad arvavad, nad ei hakka teisiti mõtlema.

Ott Kiivikas
    Member

Valgu liigtarbimine on ohtlik ja mõjutab eelkõige neerude tööd. Kuid seda ohtu ei ole kui tarbite päevas piisaval hulgal vett. Ise olen 10 kond aastat söönud tõsiselt suuri valgu koguseid, kuid siiani on tervis korras. Joon päevas keskeltläbi 4 – 7 liitrit vett. Loomulikult sõltub vee hulk kehamassist ja valgukogustest. Naistel ja väiksematel meestel on need numbrid teised.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.